Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szerencsétlen vagyok?
Ez nem szeretncsétlenség, inkabb bénaság. De az már jó kezdet, ha tudod mit rontottál el, legközelebb tudsz rajta változtatni.
Úgyhogy hajrá, legközelebb mindenképpen menj oda.
Ha lesz legközelebb... Általában a barátnői mindig megvárják (most nem), és a barátom is mindig megvár engem (ő beteg volt, de holnap elvileg jön)
Korábban is oda akartam menni, de akkor pont az alkalom hiányzott... Most nagyon szarul vagyok
Nem.
Szerencsés vagy, csak béna. Ez egész más.
Egyebkent fél tucat ürügy jut eszembe amivel egy ilyen szituban meg lehet szolitani valakit. Lehet nem neked való még a csajozás.
Arrol nem is beszelve, hogy hazinyulra lőni roppant kínos. Van 200-300.000 korodbeli lány, de neked abbol a 10bol kell valasztani akivel ossze vagy zárva akármi is lesz. Lame.
Nyilván a szerencsétlent a tutyimutyiságomra értem
Az osztályon kívül meg nem ismerek másokat, nem igazán mozdulok ki otthonról
4-es
Osztályban is lehet jól kezelni a dolgokat. Ez nagyon egyén-és közözsség függő.
Kérdező
Nekem is volt hasonló, csak én tovább vittem ezt a szálat, és úgy rontottam el (még rosszabb volt). Ne aggódj, lesz még lehetőséged ;-)
Szokták mondani: minden okkal történik! Ha most még nem is egyértelmű számodra, hogy miért, lehet később megérted.
Ja, csak a "szerencsétlen" szóban benne van, hogy külső tényező miatt nem jött össze valami. Pedig itt kizárólag belső dolgokon múlt. Ha hárítod a felelősséget, attól nem lesz jobb.
Hát akkor ideje kimozdulni, összekapni magad, felnőni. Legyen ez az első lökés az önreflexió felé.
Ettől én még letennék osztálytárs témáról, rettenetesen béna és kínos a történet az esetek 90%-ban. Főleg ha azt sem tudod mit csinálsz. Inkább olyanok előtt égj és tanulj bele, akikkel utána nem vagy összezárva heti 5 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!