Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Találkoztam online egy lánnyal egy hónapja és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon jó volt a hangulat és lassan minden reggel, este és nap közben beszélgettünk. Nemsokára jóban lettünk egymással. Elkezdtünk filmeket nézni, esténként olyan dolgokat csinálni, stb. Nagyon szeretjük egymást. Szerintetek ha felnőttek leszünk lehet ebből valami? Lehetséges hogy találkozunk majd? Nem akarok elválni tőle szóval mi a véleményetek?
2022. szept. 4. 19:01
1 2
 1/15 anonim válasza:
38%
Belenéztem a jósgömbömbe és azt láttam hogy 2 hét múlva ghostolni fog mert talált egy nálad magasabb és gazdagabb palit
2022. szept. 4. 19:11
 2/15 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a jósgömbödet de szerintem nem fog megtörténni
2022. szept. 4. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Miért, hány évesek vagytok, hogy nem opció a találkozás meg ennyire álmodozol, hogy “majd ha felnőttek leszünk”?

Remélem, nem 14 évesek, ha a netszexhez már elég nagyok vagytok (vagy “olyan” dolgok alatt mit kell érteni?)..

2022. szept. 4. 19:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Én 16 ő 13. Azt mondta hogy már a kezdettől fogva belém szeretett mert kedves voltam hozzá. Szerintünk nincs semmi abból hogy 3 év különbség van főleg ha együtt növünk fel.
2022. szept. 4. 21:20
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

"esténként olyan dolgokat csinálni"

szexeltél egy 13 éves kislánnyal? tudod, h. törvény tiltja?

és de, ebben a korban 3 év nagyon is sok.

2022. szept. 4. 21:57
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

kértél tőle meztelen fotót vagy vidit.

azt is tiltja a törvény.

2022. szept. 4. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Milyet csináltatok esténként?

Szerintem a lány még azt sem tudja, hogy milyen egy kapcsolat.

Ennyi idősen még kicsit fiatal is hozzá.

2022. szept. 4. 22:41
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

ezt nevezik szexuális kizsákmányolásnak! egy 13 éves lányka nem azon a szinten van, mint egy 16 éves nagykamasz, mindjárt férfi.

ha neten át vetted rá vmire, igen, azt is bünteti a jog, ha meg fizikai kontakt volt köztetek, dugtatok vagy petting, azt is.

könnyű préda egy kis 13 éves, mi? de vajon a 16 éves csajok miért nem állnak szóba veled?

2022. szept. 4. 23:57
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Ennyi idősen a legtőbb lány még nincs tisztában azzal hogy milyen egy rendes kapcsolat, és nagyon éretlen. Csak gratulálni tudok, mert ezek szerint kihasználtad. Ha elég érett lennél tudhatnád hogy egy ennyi idős lánnyal még nem kéne "olyan dolgokat" csinálnod vele esténként, még akkor sem ha érettebb a koránál.
2022. szept. 5. 17:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Akárki aki engem hibáztat, nincs igaza. A lány kezdeményezett mindent. Képekről (gyp) szó sincs, nem volt semmilyen kontakt. Az interneten keresztül együtt maszturbáltunk. A törvény nem tiltja a kapcsolatot a 12 évesnél idősebb és 18 évesnél fiatalabbak közott. Törvény szerint szexelhetünk is.
2022. szept. 5. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!