Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Szvl van a legjobb fiú barátom. Június 3an ismertük meg egymást jobban és akkor én beleszerettem a fiúba. Már beszélgettünk egy ideje, mikor írta, hogy az osztalytaborban az este jó volt, mert együtt aludt a barátnőjével. Én akkor teljesen kikeltem magamból, de persze ezt nem mutattam ki. Ezek után kövi talizaskor megölelt, mert hogy a lány barátait meg szokta ölelni. Ezek után sokat célzott arra, hogy jól nézek ki és okos is vagyok. Azt is írta, hogy a magassagom tökéletes hozzá. (Alacsony vagyok, ő meg magas, úgyhogy ezt nem értem, de jó ..) Majd azt is írta, hogy ha egyszer szakítanak a barátnőjével, akkor összejön velem. Nyáron elmentünk együtt egy táborba, ahol a fiú haverja miatt egyáltalán nem szólt hozzám. Különben segítettem neki, hogy ne veszítse el a barátnőjét, mikor a kapcsolatuk nem jól működött. Vasárnap újra találkoztam vele és nagyon jó fej volt. Különben sok közös témánk van, meg állandóan írtunk, beszéltünk, ha nem tudtunk találkozni. Egy ideje szóba se került a barátnője... Vasárnap óta furcsa módon egy ideje nem válaszolt úgy semmire, csak egyszer-egyszer. Mire írtam neki, hogy nekem ez így nem megy és inkább akkor tartsunk egy kis szünetet. Erre rögtön válaszolt, hogy ő sajnálja és válaszolni nincs ideje, csak épphogy rapillantani az üzenetre. És nem szeretne, hogy szünetet tartsunk. Emelle írta még azt is, hogy tök hülye volt, hogy szerepjatekoztunk (viccből), meg hogy azt írta, hogy megnézne meztelenül, mert hogy barátnője van és ő csak őt szereti, csak szerinte ez anno vicces volt... És hogy ő ezeket nem gondolja komolyan. És mint kiderült a barátnője mindent tud rólam...

Ez tegnap történt, azóta nem írtunk.

Mégis ez most mit jelenthet?

2022. szept. 3. 19:45
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt elfelejtettem hozzá írni, hogy egy elég közvetlen fiúról van szó, akit általában szeretnek a lanyok. Úgyhogy ezért is örültem, hogy velem szóba állt...
2022. szept. 3. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Hány évesek vagytok am?
2022. szept. 3. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak játszott veled.
2022. szept. 3. 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
2. 14-15
2022. szept. 3. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Azt hogy egy f*sz. Kerüld el inkább, ne érdekeljen ezek után bár fölösleges tanácsot írok mert úgysem fogadod meg xd
2022. szept. 4. 07:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát nehéz, hogy ne érdekeljen, ha állandóan átölelt meg minden... De azért megpróbálom a tanácsokat megfogadni
2022. szept. 4. 10:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább legyetek ismerősök, vagy távoli barátok.

Egy ilyen fiúval nem jó a közeli kapcsolat.

2022. szept. 4. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Ötös vagyok, hidd el nem kell ez neked. Én amelyik fiúnál észre veszem hogy valami nem oké vagy csak szórakozik na egyből megy is a kukába saját érdekemben, bármennyire is szeretem.

17/L

2022. szept. 4. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Miféle szerepjáték?
2022. szept. 5. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!