Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? Ha igen, mit irjak neki? Otleteket szeretnek.
Figyelt kérdés
A tortenet roviden: ma suli utan mentunk parosztalytarssal aztan ment mellettunk a lany aki tetszik nekem (tehat en is erdeklodom iranta), majd a palyaudvaron szinten elment mellettunk mert felszallt a buszra ami mellettunk allt, majd a buszrol kuldott snapen egy videot chatben (nem streakben) amiben egy szivecskes szemuvegben volt, ami nem volt rajta a megalloban. Egy baratom mondogatja hogy irjak ra, meg en is osztonzom magam csak nem tudom mit irjak neki.. Nem igazan tudom hogy mi erdekli a PUBG-n kivul, alig latom mert teljesen mashol vannak az oraik mint nekunk (kulon szakon vagyunk)
Bocsanat az ekezetek hianyaert, angol billentyuzetem van.
Illetve a viccesnek szant troll kommenteket mellozzuk legyszi
2022. szept. 2. 17:55
1/4 anonim válasza:
Ha te is szereted a PUBG-t, akkor hívd el játszani. Még, ha nem is tudtok egymással olyan szinten beszélgetni, de megszokjátok egymás társaságát, onnantól fogva pedig se élőben, se online nem lesz nehéz megkeresni őt.
2/4 anonim válasza:
vegyél te is egy szívecskés napszemüveget és küldjél neki egy fotót, az bisztos tetszeni fog neki XDDD
3/4 anonim válasza:
Na mizu? Latszik h ki van emelve ujra a kerdesed
4/4 A kérdező kommentje:
Orommel jelentem oktoberben osszejottunk. :)
2023. jún. 4. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!