Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltál már szerelmes?
Én is csak egyszer voltam, de szerencsére még vagyok is.:D
20F
Egyszer voltam és ennyi elég is nekem. A jelenlegi időszakban próbálkozom nem szerelembe esni senkivel.
18/f
2x. Az első a volt barátnőm. Szerintem ez csak tini szerelem volt (16 évesek voltunk, 1 évig voltunk együtt).
A második az már bonyolultabb. Ő az egyik lány haverom. 1 éve ismertem, és amikor megismertem, rögtön tudtam, hogy akarok tőle valamit. Aztán kiderült, hogy nem fog összejönni a dolog (különböző bonyolult okok miatt). Ezt egy ideig el is tudtam fogadni. De viszonylag sokat vagyunk együtt (de mindig társaságban). Egy múltkori összejövetelen sikerült rendesen beb*sznom, és, mikor egyedül voltam, elkezdtem gondolkodni és akkor jöttem rá, hogy ő nem szimplán tetszik nekem, hanem szerelmes vagyok. Tudom, hogy biztos, mert bár régen éreztem ilyet, pontosan tudom, milyen érzés.
És itt szeretnék elnézést kérni, de valahol ki kellett írnom magamból ezt a dolgot. Már 2 hete nyomja a lelkemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!