Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjam fel a reményt?
Sziasztok! Nem szoktam gyakran itt kérdést felntenni, főleg nem a Tini párkapcsolatok kategóriában. De úgy érzem, hogy már csak ez lehet a megoldás.
Szóval: Én és a barátom 2,5 éve vagyunk/voltunk együtt. Én 17 vagyok és ő is 17. De az utóbbi másfél hétben elég furcsán kezdett el viselkedni. Ordít velem és egyszer meg is pofozott. Csütörtökön felébredtem, és egy levelet találtam, amibe az volt írva, hogy; "Végeztem veled örökre." Azóta próbálom elérni, de nem veszi fel a telefont. Voltam fent a lakásuknál, nem volt hajlandó senki sem ajtót nyitni. A haverjait is felhívtam, és azt mondják, hogy jól van.
Szerintetek reménykedjek még ebben a szerelemben, vagy már tök felesleges?
Kiskamasz korotok óta voltatok együtt. Közben nagykamaszokká váltatok, sokat változtatok közben, még nem teljesen kialakult a személyiségetek.
Hogy durva és meg is ütött, az megbocsáthatatlan. Már az elég kell legyen, hogy ő már nem az, akit te megszerettél. 14 éves kortól korai még az ilyen hosszú kapcsolat. Törvényszerű a szétválás. Ennek már vége. A szakítása brutális volt, amire semmiféle indoka nem lehet senkinek. Tartsd meg, ami szép volt, de elôtted az élet. Lesznek még szerelmeid, csalódásaid, örömeid, és meg fogod találni az igazit.
#2.
Én mindig hűséges voltam hozzá. Mindig tiszta szívemből szerettem. Ezért nem értem, hogy miért ilyen velem.
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat! :)
Rád unt. Nem akar veled lenni már, rájött, hogy fiatal és még sok másik lány várja őt. Nagyon kevés ember marad együtt az első párjával.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!