Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korkülönbség mennyire akadály?
16L vagyok és egy 10évvel idősebb férfi tetszik már több mint fél éve. Megfogott benne valami, és amikor találkozunk mindig olyan szépen mosolyog rám. (Egy igazáncsak normális emberről van szó) Néha úgy érzem ő is ad jeleket, de tudja hogy nem közeledhet mivel ennyivel idősebb. A szüleim ismerik, de nem tudom mit szólnának ha lenne köztünk valami. Egyenlőre várok ameddig idősebb leszek, aztán meglátom alakul e belőle valami.
Tanácsok, saját tapasztalat?
Mondjuk úgy, hogy rosszul választottál párt. És ennél több konklúziót nem érdemes levonni egy darab mintából. Aki 34 évesen bepunnyad, ott gondok vannak, én aktívan járom a világot, építem magam és a cégeim, bulizok, stb. Ismét egyénekről beszélünk, és kár belekeverni az életkort.
Te az ellenpéldája vagy egyelőre,de nagyon sokan vannak,akiknél 35 felett megáll az élet. Sajnos.
Szintén vannak olyanok is,akik ezt nem engedik meg maguknak még 60 évesen sem,és kiélvezik az élet minden egyes pillanatát.:)
Néha kicsit furcsák a lányok, úgy 16 éves kor körül is.
Kedves barátom aki nálam 7 évvel idősebb, lányával aki a történet idején 18 éves volt, nagyon jól megértettük egymást. Én akkor 28 voltam (ff). Sokat dumáltunk vegigröhögtünk fél napokat, ruhákat vásároltunk (én neki nem vásároltam semmit mert iszonyat tele volt/van lével, de ha ettünk, ittunk én hívtam meg), Bécsben tanult egyetemen,nem megy/ment rosszul a családnak.
A lány iszonyat jól öltözött, elegáns volt mindíg, forogtak utánna a pasik megállás nélkül. Dekoratív jelenség volt zavarba ejtően az (most is) értve mindent ezalatt. Nagyon jó barátok voltunk, vagyunk de akkoriban (sem) értette félre a helyzetet egyikünk sem,bár nekem ez néha nehezen ment de olyan felhőtlen laza volt az együtt töltött idő, hogy intim kapcsolatra nem került sor és kibírtuk így is. Nem is nagyon akarta a lány amennyire emlekszem (én azert nem biztos, hogy ellen tudtam volna állni ha komolyodik az ügy de a laza flörtöknél megmaradtunk ).
De nem is ez a lényeg.
Akkoriban egyik nap elmesélte, hogy kikezdett apja egyik apja korú barátjával csak úgy szórakozásból.
Elég durván kikezdett vele. A férfi azt se értette, hogy most mi van??? A lány pedig attól tartott csak, hogy apja meg ne tudja. Akkor egy hosszabb beszélgetés során elmondtam neki, hogy mi minden mehet tönkre ezen a kis "játékon". Igaz történet, van ilyen, és a lánynak csak egy egobomba volt ami a másik félnek gondolom megpróbáltatás, bárhonnan nézzük is.
5!
Ha csak megdugni akarja, akkor egyáltalán nem kattos, mert a csaj bőven 14 v felett van.
24!
18 éves volt a csaj. Az már egyáltalán nem gyerek.
27!
Ez a fiatalabb nő egyik átka, hogy jobban félrebszik. Mondjuk ez nem korfüggő. De te is hibás voltál, hogy többször visszafogadtad. Láthatóan semmit nem tanultál, mert még mindig keresni akarsz valakit, aki ”szeret”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!