Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hány év korkülönbség fér...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év korkülönbség fér nektek bele?

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 17:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%
19 éves lány vagyok. Számomra a kor nem igazán volt nézőpont. Ezt nem úgy értem, hogy lefelé és felfelé is bármi jöhet, de inkább felfelé szerintem rugalmas vagyok. Lefelé a maximum az a két év esetleg három ha kellően érett a srác. Felfelé viszont egy 6-8 év simán mehet. Tehát a 25-27 éves korosztály jöhet. Mivel én most megyek egyetemre az ált sulis korosztály nyilván nem jöhet szóba, de lefelé szerintem nem gáz ha egyszer esetleg gimis barátom lesz. Felfelé pedig ahogy már írtam.
2022. aug. 19. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!