Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is történt már hasonló?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kifejezetten régóta beszélünk és én bele szerettem. Soha nem voltunk együtt mégis azt csináltuk mint egy átlagos pár több hónapon keresztül, viszont idővel hanyatlott a dolog, konkrét választ semmire sem kaptam. engem ez eléggé megviselt. Nem rég úgy éreztem, hogy tényleg túl vagyok rajta viszont újra feltűnt és úgy csinált mintha minden ugyanott folytatódna. Először értelem szerűen taszítottam magamtól mert féltem hogy megismétlődik ugyan az. De most még közelebb kerültem hozzá és teljesen úgy érzem (tudom), hogy csak kihasznál. Nekem mindenben ő volt az első és még mindig szeretem, nem akarom elveszíteni. De valószínűleg neki sose leszek több játékszernél.. Bármit teszek szörnyen kényelmetlenül érzem magam.
18l
2022. aug. 4. 11:58
2/4 anonim válasza:
Szerintem kerdezd meg tole, hogy pontosan mit akar toled. Ha azt mondja, hogy semmi komolyat akk hagyd a sracot, ha szeretne toled tobbet akkor beszeljetek ezt meg. Ne hagyd hogy kihasznaljon, ha eppen nincs kivel parkapcsolatosat jatszania.
4/4 anonim válasza:
Engedd el. Később még rosszabb lesz. Keress normális pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!