Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a legaranyosabb dolog amit csinált veletek egy fiú?
Figyelt kérdés
Vagyis mi az amit imádtok ha egy fiú csinál veletek? Ad valamit, megdicsér akármi, bármi2022. aug. 2. 19:56
1/15 anonim válasza:
Haza kísér, és megölel. Az nagyon aranyos számomra
2/15 anonim válasza:
Mondjuk van valami vagány karkötője, vagy pólója vagy mit tudom én. És ha észreveszi hogy ez neked nagyon tetszik és neked adja akkor szerintem ez egy nagyon cuki dolog
4/15 anonim válasza:
Ha odaadja a felsőjét amikor fázom, ha megölel, ha haza kísér.
5/15 anonim válasza:
Ha hazakísér, ha megölel, ha törődik velem (észreveszi ha valami bánt, figyel rám, megért, beszélget velem, nem hanyagol el) <3
7/15 anonim válasza:
Kicsit nézzetek szét, hogy a válaszadók között hány kamugyanús egyén van aki jó esélyesen pasi...
8/15 anonim válasza:
Virágot vett nekem, látta, hogy fázom és odaadta a pulcsiját :) Bele kuncogott a csókba.
9/15 anonim válasza:
Pasi is válaszolhat, ha a barátnője mondta neki valamire, hogy aranyos volt tőle.
10/15 anonim válasza:
7 es vagyok, bele lehet ám fejezni a lepontozásomat, ha valaki ilyen bátor, miért nem ír rám és mondja a szemembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!