Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ilyenkor mi legyen?
Na szóval áprilisba a barátnőm össze hozott a tesojával, első héten tök aranyos üzeneteket írt míg nem voltunk együtt, utána össze jöttünk én szerintem siettünk és én ezt még mindig mondom neki de őt nem zavarja. Miután össze jöttünk egyszer találkoztunk személyesen és én nem tudom mit éreztem, isszonyuan örültem hogy láthatom, de közbe nagyot csalódtam mert hát nem ítélek el senkit , de ő nem az esetem egyáltalán. Nem is videó hívásoztunk előtte képet is egyet kaptam ami tavalyi meg mindenki azt mondta hogy rengeteget változott. De nem egyáltalán. Most járunk 3 hónapnál, eddig kb 5 találkoztunk, anyáeknak nem szimpatikus és a barátnőimnek se.
Nagyon sokat veszekszunk főleg amiatt mert így érzem hogy nagyon siet meg nagyon féltékeny mindenért haragszik és én kérek bocsánatot legelőször. Csókot se vagyok hajlandó adni mert én nem érzem azokat a pillangokat rengetegszer mondja hogy szeret de én ezeket üresnek érzem. Ott hagyni félek mert depresszióval küzdött és bántotta magát.
De kedden voltam egy táborba és ott megismertem egy fiút isszonyu sokat nevettek vele jól érzem magam mellete és rögtön észre veszi ha baj van. Tudja hogy barátom van abba egyeztünk meg hogy csak haverok vagyunk de én asszem szerelmes lettem a fiuba és ezért szörnyen érzem magam , de ő előtte lehetek őszinte és ön magam . Illetve az egyik ,, barátnőmnek" tetszik de esküszöm én erről már akkor tudtam mikor már késő volt. Szóval most mit csináljak? Teljesen össze zavarodtam és rosszul érzem magam . Kérlek segítsetek 🥺
16 éves vagyok első kapcsolatom , az elején nagyon kedves volt érdekelte mi van velem , és szimpatikus is volt tetszett de én nem álltam készen egy találkozásra mert túl hamar lettünk együtt
És nem tudom félek ettől az egésztől nem akarom megbántani mert fontos személy mert hát három hónap, de én nem érzem magam jól, szeretnék többször találkozni vele szeretném, hogy elfogadjon annak aki vagyok de előtte nem megy van kettő legjobb lány barátnője mégis ő féltékeny ha az osztálytársammal beszélek
Szia
Hasonló szituációban voltam. Volt egy srac akivelt elkezdtem beszgetni szinte minden nap órakig beszelgettunk es hirtelen felgyorsult minden nagyon hamar osszejottunk. Én azt hittem szeretem de csak ossze akartam jonni valakivel és talit beszétunk meg de rajottem hogy nem akrok elmenni mert tul gyor volt minden es bepanikoltam. De persze nem akratam megbántani mert egy nagyon rendes srac de nem az esetem. Borzasztóan megkönnyebültem amikor azt mondta hogy lebetegedett es nem tud eljonni. Aztan egy hetig ignoráltam mert nem tudtam mit tegyek, de ez volt a masik rosz dontes amit hoztam. Aztan beszeltem vele es szakitottam vele.
Serintem az alegjobb ha szakitasz vele mert csak rosszab lesz. Igaz nekem ez nem tartott ennyi idegig hanm ilyn kb 3 hetig de azer valhknnan tudok tapasztalatbol beszelni. Meg szerintem mar az is eleve rosz hogyha nem veszi figyelembe azt hogy neked tul gyors szoval minel hamarabb szakits vele mert ez igy eleg toxikus.
Remelem tudtam segiteni, legyen szep ested<33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!