Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mèg a sírás fojtogat az első randira való készüléskor, amióta szakított velem a sràc, akkor mèg nem vagyok rajta túl, ugye?
Na vajon?
Amúgy meg ha van egy kis eszed és gerinced, lemondod a randit. Így belevágni hülyeség lenne.
Szia! Voltam hasonló helyzetben.
Pont ugyanez, csak mi közösen döntöttünk a szakítás mellett, mert egyáltalán nem működött a dolog.
A lényeg, hogy ismerkedni kezdtem, mert azt hittem, az majd segít túllépni rajta.
Hát, nem sikerült :( Találkoztam egy nagyon szuper, helyes, sportos, kedves, vicces sráccal. Randi előtt ugyanez: sírtam, ideges voltam, még szomorú is.
Jól éreztem magam, mert a fiú tényleg top volt, de mindig azon gondolkodtam, hogy az exemmel milyen volt az első találkozás...
A randi után otthon, sírva írtam a jelöltnek, hogy ne haragudjon, de nem fog menni.
Nekem 6 hónapra volt szükségem, mire úgy ébredtem reggel, hogy "most már minden rendben van".
Utóbb már nem azt a kapcsolatot sajnáltam, az tényleg sz.r volt, hanem azt a srácot, akivel randiztam. Ennyi idő távlatából is egyértelmű, hogy mennyire tökéletes lett volna, ha máshogy állok akkor.
Őt feleslegesen megbántottam, magamból meg hülyét csináltam.
Adj magadnak időt, a szívednek és a lelkednek szüksége van rá, hogy feldolgozd a szakítást. Addig nem érdemes másokkal találkozni, amíg így reagálsz a randi előtt.
Mielőbbi jobbulást!
Valószínű neked több idő kell. 3 hónap az nem olyan sok. Lehet hogy fél év kell, lehet egy év kell, ez teljesen egyén függő.
Szerintem hagyd a randit, a srácot, majd akkor elmész randira, ha készen állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!