Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Miért nem tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem tetszik nektek, ha egy pasinak rövid haja van?

Figyelt kérdés
Erre gondolok: [link]
2022. júl. 21. 13:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz ez se. De jobban szeretem, ha meg lehet fogni. De nem szempont.
2022. júl. 21. 13:51
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek az elsővel. Én is a hosszabbat preferálom, de nem döntő szempont.
2022. júl. 21. 14:02
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Jó beletúrni a hajába. Ebbe meg nem lehet.
2022. júl. 21. 14:04
 4/21 A kérdező kommentje:
Miért jó beletúrni valakinek a hajába? Ez szexuálisan izgató nektek? Próbálom megérteni, hogy mi változott az utóbbi 20 évben. 20 évvel ezelőtt minden pasinak rövid haja volt. Nagyon ritka volt, hogy valaki megnövesztette. Most pedig szinte minden pasinak minimum felül hosszú a haja.
2022. júl. 21. 14:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőmnek meg tetszik a nagyon rövid hajam. (Rövidebb van, mint a képen a pasasnak.)

Nem vagyunk egyformák. Van, akinek ez tetszik, van, akinek az.

"20 évvel ezelőtt minden pasinak rövid haja volt. Nagyon ritka volt, hogy valaki megnövesztette."

Nem.

20 éve voltam gimis. 20 fős osztályba jártunk (12 fiú), abból kettőnek volt hosszú haja.

Most egy műszaki suliban vagyok technikai dolgozó. Osztályonként kb. 2 fiúnak van hosszú haja. Szóval az, hogy számottevő változás következett volna be az elmúlt 20 évben, egyszerűen nem igaz.

"Most pedig szinte minden pasinak minimum felül hosszú a haja."

2022. júl. 21. 14:37
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne tetszene? Az hogy van pár centi, amibe bele lehet túrni, az nem minősül hosszú hajnak. Hosszú haja Jason Momoának van.

Én szeretem, ha a férjemnek kicsit hosszabb a haja, mert nagyon jó állagú, vastag, dús haja van, ami olyankor gyapjas és nagyon jó érzés fogdosni, markolászni, turkálni. Amikor rövidre vágatja, akkor ez az érzés elmarad. Az én hajam tök csoffadt, alig van, az övén élem ki magam. Ez nem szexuális értelemben jó, hanem egyszerűen kellemes érzés.

2022. júl. 21. 14:39
 7/21 anonim ***** válasza:
24%
Ennek a pasinak hajforgója van xD
2022. júl. 21. 15:48
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Épp azt nem szeretem, ha egy pasinak már "fésülködős" hosszúságú a haja.
2022. júl. 21. 15:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik. Egyrészt én is szeretek beletúrni, másrészt nekem kicsit bunkónak tűnik az ennyire rövid haj.

(Amúgy attól, hogy hetente kiírod ezt a kérdést, még nem változik meg az ízlésünk...)

2022. júl. 21. 15:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból sokat dícsérik a hajam így rámragadt hogy imádom másokét megérinteni, ha megengedi persze. Ez az a fajta ami csak van. Annyit lehet tenni vele hogy megmosod. Semmi mást.

Nekem jól esik ha birizgálják, és ha okés akkor szeretem másét is. Ezért jobban tetszik a hosszabb haj. Nem kell vállig érnie, csak legyenek tincsek, ne tüskéi

2022. júl. 21. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!