Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent? Mire utalhat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Mire utalhat?

Figyelt kérdés

Tehát van egy lány,sokszor amikor vele vagyok elkezd gyorsan verni a szívem, zavarban vagyok és izgulok ..viszont van, amikor semmi ilyesmit nem érzek.

Ugyanakkor folyamatosan érzek vele kapcsolatban egyfajta birtoklási vágyat/féltékenységet. (Mármint azt érzem sokszor, hogy azt akarom, hogy velem legyen xy helyett, rám gondoljon stb).

Van, amikor konkrétan azt értem, hogy tetszik és vele szeretnék lenni, de valamikor pedig szintén semmi ilyesmi nincs bennem.

Tudom, hogy kusza az egész, de remélem ,hogy valaki tud segíteni/ ötletet adni, hogy ez most mi lehet...

17l

2022. júl. 20. 01:30
 1/4 anonim válasza:
73%

Én amikor ezt éreztem akkor egyszerűen csak szájon csókoltam a barátnőmet :D

L

2022. júl. 20. 01:31
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
Arra utal hogy szerelmes vagy csillagom és rossz kategóriába írtad ki a kérdésedet (tini rovatba való a szexualitás helyett).
2022. júl. 20. 01:42
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Szerelmes lehetsz bele.
2022. júl. 20. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Csak féltékeny vagy hogy ő a legjobb barid és elveszíted. Szexuális vonzalmat gondolom nem érzel iránta.
2022. júl. 21. 18:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!