Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csókolózást tanulni kell?
Figyelt kérdés
Mindenki csak csinálja úgy, ahogy csinálja? Vagy a szülei megtanítják neki? Egyáltalán meg van szabva, hogy hogyan kell?2022. júl. 19. 01:28
1/12 anonim válasza:
Szülei megtanítják neki? Lehet rossz az, aki rosszra gondol, de ezt technikailag hogyan kell elképzelni? 😀 Nem kell tanítani, se tanulni úgy kifejezetten, rá fog érezni az ember egy időután.
2/12 anonim válasza:
Nem a szülei tanítják meg, hanem akinek van igénye rá, az elvégezhet egy 2 hetes tanfolyamot, ahol mindent megtanítanak a csókolózásal kapcsolatban. (sajnos nem okj-s képzés)
3/12 anonim válasza:
Nekem ösztönösen ment. Sose volt rá panasz.
4/12 anonim válasza:
Az ember ösztönösen ráérez, ezt nem tanítják sehol. Majd az elsőnél rá fogsz jönni, hogy nem is annyira bonyolult, hiába féltél tőle. Nincs rá szabály miként kell csinálni, úgy csinálja mindenki ahogy neki tetszik.
5/12 anonim válasza:
Ez elvileg jön magától, de a neten találgatsz egy csomó "how to kiss" videót.
7/12 anonim válasza:
Gyere hozzám, megtanítom, hogy kell
8/12 anonim válasza:
7 Nekem is megtaníthatod, ha lány vagy.
9/12 anonim válasza:
igen lány vagyok
20/transznamű, 18cm pénisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!