Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeptemberben lehet 0-ról kezdeni?
Figyelt kérdés
Idén voltunk 9-esek, idén ismertük meg egymást. Van egy lány osztálytársam, akivel év vége felé próbáltam beszélgetést kezdeményezni, nem sok sikerrel. Nem tűnt elutasítónak, de annyira nem éreztem, hogy különösebben érdekelném. Mondjuk elég szerencsétlen vagyok ilyen helyzetekben. Lett is volna egy elég jó lehetőségem, de beparáztam és kihagytam. (Suli után együtt végeztünk, és ahelyett hogy elkísértem volna valameddig, inkább külön mentünk) Aztán volt, hogy a barátnőjével leültek pont mögém, és ott ültem parázva, nem tudtam hogy milyen témát hozzak fel, mit mondjak. Most a nyár közepén ráírtam egy meglehetősen fura kérdéssel, és valószínű hogy hülyének is néz/nézett miatta. Persze válaszolt, de nem íram utána semmit. Azóta nem beszéltünk. Ha szeptemberben elkezdek vele beszélgetni hogy milyen volt a nyár, az működhet? Újra elkezdek próbálkozni, mintha mi se történt volna tavaj és nyáron. Mennyire jó ötlet?
Nyugodtan próbálkozz, abbol baj nem lehet. De azért ha elutasít akkor meg annyiban kell hagyni.
2022. júl. 16. 21:30
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, fogalmam sincs, mit gondol rólam
2022. júl. 16. 21:43
4/8 anonim válasza:
Lehet esélyed, de nagyon meggyőzőnek kell lenned.
2022. júl. 16. 21:53
5/8 NTBS válasza:
Próbálkozz bármi lehet belőle.
2022. júl. 16. 22:17
6/8 A kérdező kommentje:
Elég introvertált lányról van szó (ahogy én láttam), 1-2 másik lánnyal szokott beszélgetni, abszolút senki többel
2022. júl. 16. 22:34
7/8 anonim válasza:
Én is azt mondom próbálkozz vele. Ahogy az első is írta 0-ról kezdeni nem fogod tudni, erre nincs lehetőséged, de ha jól játszod ki a lapjaidat fogadni mernék, hogy csak nevetni fogtok az első próbálkozásaidon. Az természetes, hogy azon aggódsz, hogy vajon mit gondolhat most rólad. Próbáld meg elképzelni, hogyha veled viselkedett volna valaki, így te mit gondolnál róla. Nekem ez be szokott válni, magunkkal mindig sokkal elítélőbbek vagyunk, mint másokkal. A nyár kezdésnek tökéletes téma, viszont ha tényleg introvertált a lány, ne ijedj meg hogyha az első beszélgetések rövidebbek lesznek, mint remélnéd, tarts ki, aztán egy idő után biztos oldódni fog. Sok sikert!
2022. júl. 17. 04:14
8/8 A kérdező kommentje:
Mostanában még azon gondolkodtam, lehet hogy még most, a nyáron kéne írnom neki. Ugye volt az a két sor beszélgetés Messengeren, amire válaszolt ugyan, de utána nem írtam semmit. Csak úgy írjak neki mondjuk hogy hogy telik a nyár, vagy inkább ne csináljak hülyét magamból és várjak szeptemberig?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!