Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves szerelmes lehet egy nála kétszer idősebbe? És egy 30 plusszos szerethet egy gyereket?
Az öcsémről ki derült hogy meleg, és most egy 30 plusszos pasival "randizik".
Állítása szerint szerelmesek egymásba. Könyörög hogy ne mondjam el anyáéknak. De szerintem el kéne, mert ez tök beteg.
14*2 az akárhogy is nézem 24, ami nem nagyobb 30-nál.
A 14 éves már nem gyerek. Ezt leginkább az uralkodásmániás szülőktől szoktam hallani, hogy "Kisgyerek vagy, és kész!".
Persze, hogy szerethet egy 30 feletti a gyereket. Pedofíliának hívják. Nem tudom, hogy hallottál-e róla. A görög παῖς, "gyermek" és φιλία "szeretet" szavakból származik. Ebbe beletartozik a gyermekek felé érzett szexuális, valamint romantikus vonzalom is. Betegségnek, parafíliának tartják számon.
A gyereknél már kicsit összetettebb a helyzet. Normális esetben a nemi érés a pubertáskorral veszi kezdetét, tehát nemileg még nem érett az az alatti gyermek. Szóval, ha így vesszük nem. Ugyanakkor létezik koraérettség, amikor túlságosan hamar kezdődik meg a nemi érés, illetve annak bizonyos részei. Ebben az esetben érezhet egyfajta "rajongást" a gyermek egy felnőtt személy iránt is, viszont ezt óvatosan kell kezelni, hiszen ezek még nem igazi érzelmek, ez a tetszés "felturbózva". Ez egyfajta szimpátia, tetszés. Tehát olyan, mint amikor tetszik neki mondjuk egy virág.
Kedves #13,
14*2 az akárhogy is nézem, 28, nem tudom te hogy nézed 24nek.
Azonban azt állítani, hogy egy átlag 14 éves nem gyerek, az 1 iszonyatosan nagy hülyeség.
#13.
Elütöttem. Elírni, hibázni emberi dolog.
Nem, biológiailag és pszichológiailag már nem az. Serdülőkorú.
Mondd el!
Veszélyes, erősen kihasználhatja. Ha 21 lenne az más, de még szó szerint gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!