Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy lánynak imponálna,ha miatta kezdenék el edzeni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 13:24
 1/10 A kérdező kommentje:
Amúgyis nekiállok,mert végre komolyan elszántam magam,de ez csakis neki köszönhető. Ha ő nem lenne, akkor úgy sem határoztam volna el.
2022. júl. 10. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekem mindenképp imponáló lenne.
2022. júl. 10. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem imponáló, ha miattam kezdi el. Csakis magáért tegye, ne miattam, mert ez esetben úgy tűnik, hogy nekem akar megfelelni.
2022. júl. 10. 14:10
 4/10 anonim válasza:
97%

Az edzés mindig jó dolog, de ne más miatt csináld, hanem magad miatt.

Az már rég rossz, ha egy lány csak akkor figyel fel rád, ha ezt meg azt megteszed neki. Inkább keress egy olyan lányt, aki azért kedvel, amilyen valójában vagy.

2022. júl. 10. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Imponáló lehet ha edzel, ha lányér miatt az inkább csak szánalmas de amíg edzel és legalább a miértet eltitkolod addig még oké
2022. júl. 10. 14:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen ismerőseim hogy ki volt nézve a csaj és miattuk gyúrták ki magukat. Aztán meglettek a bulák, kapcsolat majd elkényelmesedés, az edzést fokozatosan leadták, elhíztak mint a disznó, a csajok félrekúrtak majd szakítás lett a vége mindig. Az biztos hogy aki a sportot nem önmagáért szereti hanem csak valami cél miatt kezd bele azok a célt elérve elvesztik a motivációjukat és azzal annyi volt.
2022. júl. 10. 15:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam, már így is, úgy is belevágok.
2022. júl. 10. 15:28
 8/10 Thispain ***** válasza:
46%
Minden lány számára imponáló, ha valaki mindig rákérdez, hogy a következő lépése imponáló-e, és a válasz függvényében dönt.
2022. júl. 10. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy haverom futni kezdett... Sosem sportolt. Kérdeztem tőle, mi miatt határozott így. Elmondta, hogy egy lány miatt jól akar kinézni. Mondtam neki, hogy hülye vagy 😃 Hát a lány pont telibesz*rta, hogy ez a szerencsétlen neki akar ezzel imponálni, elhúzott egy dagadt roma gyerekkel. 😃 Szóval, nő kedvért soha semmit ne kezdjen el senki. Főleg a futást ne. 😃
2022. júl. 10. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Számomra nem tetszene, hogy valaki ilyenekkel akarja megkedveltetni magát, hogy úgy csinál mintha miattam kezdene el valamit amit saját maga miatt amúgy is kéne.
2022. júl. 10. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!