Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább innen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább innen?

Figyelt kérdés
Kb. két hete ismerkedtem meg egy lánnyal, és nagyon bele vagyok esve, és szerencsére megvan kettőnk közt a kémia. Tegnap vittem el talizni, viszont a végén "csak" számot cseréltünk és egy ölelés történt. A kérdésem az, hogy hogyan tovább? Már beszéltünk le következő talit, viszont nem tudom, hogy ott mit csináljak (nem a programra, hanem a kapcsolatunk szempontjából fontos dolgokra gondolok). Megcsókoljam esetleg? Ha igen, mikor s hogy lenne érdemes? Bocsi ha egy-két kérdésem esetleg értelmetlen, csak még sose voltam párkapcsolatban. Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. júl. 8. 00:10
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Igen.
2022. júl. 8. 00:25
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Felesleges ezen agyalni. Majd alakul valahogy.:)
2022. júl. 8. 07:23
 3/10 anonim válasza:
100%
Hát ezt elég nehéz előre tervezni, a viselkedése alapján improvizálj valamit
2022. júl. 8. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, a viselkedése a döntő. Nem kell kapkodni. Lehet egy puszi is, de ha látod, hogy vevő rá, akkor szájrapuszi, csók is lehet.
2022. júl. 8. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem következő alkalommal köszöntsd arcra puszival, majd mikor elköszöntök és megölelitek egymást látni fogod, hogy szeretne csókot vagy sem.

Előny, ha a szemébe, majd az ajkaira és újra a szemébe nézel. Ha ő is közelebb hajol vagy becsukja a szemét nyert ügyed van.

2022. júl. 8. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor lépj, ha látod rajta, hogy ő is vevő rá.
2022. júl. 8. 12:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, amelyik kérdésekre válaszolni tudnék, azokra már megérkezett ugyanaz a válasz.

Egyébkén 6tal értek egyet

2022. júl. 8. 23:38
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
hany evesekvagytok?
2022. júl. 9. 08:12
 9/10 NTBS ***** válasza:
75%
Ne agyald túl. Szervez egy jó programot, amit ő is élvez, a többi kialakul.
2022. júl. 23. 07:45
 10/10 anonim válasza:
100%

ne agyalj túl semmit, csak rástresszelsz, és a végén még elrontassz vmit

chill, nem lesz semmi gond, majd alakul az valahogy

ha pedig úgy érzed hogy itt az ideje, csókold meg

2022. júl. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!