Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rá szeretnék írni egy lányra....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá szeretnék írni egy lányra. Szerintetek?:

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy úgy is lehetne egyedi az írásom,hogy leges legelőször megkérdezném tőle, hogy "Szia,írhatok neked?". Aztán ha a válasz igen, akkor lányok!Ti örülnétek,ha egy srác azt kérdezné tőletek, hogy milyen napotok volt (nyilván nem a reggeli kávém mellett meg délben írném ezt)? Szerintem ez egy fokkal jobb,mint a mizu,meg a hogy vagy? Nyilván nem ezzel hódítom meg,de kezdésnek? KULTURÁLT, NORMÁLIS, HASZNÁLHATÓ VÁLASZOKAT VÁROK. Ha más a véleményünk,azt a felsorolt dolgokat betartva is meglehet írni.
2022. júl. 5. 07:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
89%

Szerintem ez az írhatok neked elég béna kérdés..de lehet jól csattan. Részemről egyszerűbb, a remélem nem gond hogy írtam, de gondoltam megkérdezem milyen napod volt..

Egyébként élőbe, vagy bármilyen formába beszéltetek már?

2022. júl. 5. 08:41
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Talán ne kérdezd meg, hanem írjál neki egyből. Valami olyat, ami felkelti az érdeklődését irántad. Ez 3-4 szóban nem fog menni.

Nem értelek titeket fiúk, hogy naponta tesztek fel ilyen kérdéseket. Annyira egyszerű dolgotok van manapság, hogy mindenkinek ott van az elérhetősége előttetek. Amikor én fiatal voltam, konkrétan meg kellett valahogy ezt szerezni és nem egy hülye kérdést kellett írni, hogy válaszoljon. Örülök a mai technikának én is, szívesen használom, de az, hogy kiöli belőletek az érzelmi és kifejezési készséget, az nem hasznos.

"Nyilván nem ezzel hódítom meg" ... Én igen is így hódítottam meg a feleségemet, aki rám sem nézett, mikor először összefutottunk egy társaságban. Nem tudhatod, hogy kiben mi lakozik, ő maga fogékony volt, arra, amit írtam neki. Nem elsőre, eleinte kritizált, de aztán csak érdekelni kezdtem úgy, hogy közben nem találkoztunk. Az első igazi randit is ő kezdeményezte és ott bevallotta, hogy már szerelmes belém, a leveleim alapján.

Nem mondom, hogy ma mindenkit el lehet varázsolni a szavakkal, mert a mai fiatalok másképp gondolkodnak és más dolgok fontosak számukra, de azt azért látom, hogy nem lehetetlen így ismerkedni és közel kerülni valakihez. Akkoriban csak azokra vadészhattunk, akik ott voltak az orrunk előtt, de manapság a világ másik részéről is érdekelhet valaki. A lányom is egy amcsi sráccal beszélget minden nap órákat, és be van tervezve, hogy találkoznak is.

2022. júl. 5. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
40%

"Szia,írhatok neked?" - háttérüzenet: bizonytalan vagyok, alád rendelem magam, folytonos megerősítésre van szükségem... Már itt rizikós, hogy egyáltalán kapsz választ. Csak azért is hülyeség a kérdés, mivel fizikailag semmi sem akadályoz meg, hogy írj neki, mivel ezt az üzenetet is elküldted, tehát csak lejáratod magad, egy önbizalomhiányos analfabétának fogsz tűnni. A lányok szeretik a határozott férfiakat, tehát viselkedj is úgy. Senkinek sincs kedve egy nyámnyila kisfiú lelki világát ápolgatni, márpedig az ilyen jellegű üzenetekkel pont azt mutatod, hogy bizonytalan és meghunyászkodó vagy. Na meg mi van akkor, ha az a válasz, hogy nem? Akkor mit csinálsz? Nem írsz neki többet, mert azt mondta? Vagy utána is zaklatod, így semmibe véve a kérdésed hitelességét? Egyszerűen nem kell ilyen választási lehetőséget adni neki, írj neki és kész, ha nem vagy szimpi úgyis ignorál majd.

"Milyen napod volt?" - ennek olvasása után (ha egyáltalán veszi a fáradtságot és megnyitja az üzenetet) a lány reakciója a következő lesz: megforgatja a szemét, sóhajt egyet fáradtan, majd kilép az üzeneteitek közül és soha nem ír vissza/előtte még letilt.

Attól még, hogy más szavakkal fogalmazod meg azt, hogy mizu, a jelentése nem fog változni. Csak akkor kapsz választ egy ilyen üzenetre, ha alapból szimpatikus vagy a lánynak. De ha semlegesen tekint feléd, akkor ezzel nem fogod felkelteni az érdeklődését, mivel ezer ilyen másik üzenetet kap még rajtad kívül.

Lány vagyok, teljesen őszintén írtam ezt, sajnálom, ha nem tetszik, de így van. Neked egy kis kreativitásra van csak szükséged, nem kell túlgondolni ezt a dolgot.

2022. júl. 5. 11:50
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Bocsi, de ez ugyanolyan béna, mint a “szia, mizu”. Mindegy, hogy mit írsz, ha nem vagy neki szimpatikus, nem fog válaszolni (főleg, ha nem is ismer személyesen). Inkább írd azt, amit az első válaszoló mondott, és reméld a legjobbakat.
2022. júl. 5. 14:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Ne hidje azt senki, hogy nem bírom másnak a véleményét, pont azért írtam ki a kérdést,mert számítottam, hogy írtok, és ezáltal megpróbáltok segíteni, szóval tök mindegy, hogy mit írtok,ez a ti véleményetek, köszi. Na szóval:higyjétek el, nem halt meg bennem a kreativitás, sőt, elég sok szöveget kipróbáltam,a menő macsóstól kezdve a cuki lelkű tinifiúén át egészen a legalapvetőbb, Szia, van kedved ismerkedni? szövegig, szóval tényleg sok mindent, van régebbről meg a haverjaimtól tapasztalatom. Eddig mind a három típusú szöveg után kikosarazás, meg nem kölcsönös érdeklődés volt a válasz a lánytól. És pontosan,valamelyikőtök jól írta, hogy a mai lányokat nehéz elvarázsolni szavakkal, sőt,lehetetlen,a legjobb haverom a napokban ráírt egy lányra,megmutatta, tök jófej dolgot írt,semmi csúnyát,a csajnak nem jött be,de nem kedvesen utasította el: olyan alpári dolgokat írt le olyan undorító, primitív szókinccsel, hogy én is csak néztem. A csaj fel akarja rugdosni a holdra,elkezdte a haverom külsejét nagyon csúnyán kicikizni,meg azt írta, hogy elrontotta a napját, hogy rá mert írni, és ajánlotta a haveromnak, hogy az anyjánál keresse a boldogságot. Lányok! NEM,NE mondjátok, hogy könnyű dolgunk van veletek. Köszi a válaszokat.
2022. júl. 5. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy írhatsz akármit, ha nem tetszel a lánynak, úgysem válaszol.
2022. júl. 5. 17:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Nos, én hiszem, legalábbis remélem, hogy abban az esetben,ha a fiú nem undorító, taszító, nagyon rusnya arcú,hanem csak szimplán nem jóképű, akkor egy nagyon fasza szöveggel az embernek lehet esélye.
2022. júl. 5. 18:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Nos igazából én elmúlt egy évbe nagyon sokat beszélgettem így chaten emberekkel, és ez által így meg lehet tanulni, hogy hogyan legyünk érdekesek. Szerintem pont ez a lényeg, bár így első mondatok nekem is elég bénák szoktak lenni, de igazából ha van valamennyi éretsegetek mindkettőtöknek, akkor abból jó esélyel nem lesz egy szavas "kikérdezés". (Persze ha megvan a közös hang).

Haverodnak meg. Azért egy elég szélsőséges példa, vagyis persze vannak nem kedves emberek, de normális hölgy ilyet nem csinál, én is ha nem találok szépnek egy csajt nem fogom neki megmondani.

Hát nincs sok használható tippem ugyan, de azt javaslom, hogy próbálj valami vicces-flörti beszélgetést kezdeményezni, de valahogy úgy írj rá hogy a lehető legrandomabb dologgal. Szóval pl megkérdezed hol van kínai keleti közelébe. És máris teljesen random az egész, és jó tudom ez elég gáz így hirtelen, de ilyen egyszerűen ki lehet találni olyan dolgokat, amik a "szia mizu"-nál érdekesebb. És azért mert ott nem viszel bele témát, és jó eséllyel nem fog helyetted "dolgozni" és sziamizura es társaira csak pár szavas válaszokat kapsz, míg ilyenekkel ezernyi kérdés merül fel benne. És csak így megemlítem, hogy nekem már többször is volt olyan, hogy írásba tökre szerelmesek voltak, aztán így élőbe meg nem annyira😅. Ezért mondom, hogy kis tapasztalattal ez csak érzésre menni fog, de mint egy művészet.

2022. júl. 5. 22:56
 9/12 anonim ***** válasza:

"Nos, én hiszem, legalábbis remélem, hogy abban az esetben,ha a fiú nem undorító, taszító, nagyon rusnya arcú,hanem csak szimplán nem jóképű, akkor egy nagyon fasza szöveggel az embernek lehet esélye."

Igen, de a "szia, írhatok neked?" és a "Milyen napod volt?" minden, csak nem nagyon fasza szöveg.

2022. júl. 7. 10:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Képzeld, sikerült rájönnöm,csak az a baj, hogy mint írtam,szinte semmi sem jó.
2022. júl. 7. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!