Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még? Mit tegyek ?
Jaj de cuki a leírásod. :) Remélem újra jó lesz köztetek a szerelem. :) Én nagyon szurkolok nektek!
Tenni szerintem mist nem nagyon tudsz semmit. Mármint már megtetted. Megmagyaráztad, és bocsánatot is kértél.
Várd meg, míg megkeres. Ez csak egy ostoba játék. Nem kellene a szívére vennie. Persze a macsóságot lehet hogy sérti hogy ott mindenki előtt nem csókoltad meg. De akkor is téged kellene védelmeznie, ha látja rajtad hogy visszahúzódol. Gondolom még nagyon fiatalok vagytok. Egy fiatal fiú még csinál meggondolatlanságot. Ha nem keres ne ródd fel neki. Majd lesz másik.
Mennyi idő óta nem keres?
29/F
Még valami. Szabadulj meg a barátnőtő. Az nem tanács, hogy gáz volt. Ha nem tud segíteni, legalább ne ártson... Látod hova vezetett, hogy lerombolta az önbizalmadat?
Ha kérdésed van a csókolózással kapcsolatban, és a fiú még nem tanított meg, én szívesen válaszolok a kérdéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!