Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy olyan lányt meggyőzni,aki nem akar semmit tőlem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nagyon nagyon szerelmes vagyok belé, de nem nagyon tudok hatni rá. Biztos vagyok benne hogyha megismerne, más véleménye lenne rólam. Nem szeretnék lemondani róla, nagyon kivételes lányról van szó.2022. júl. 2. 16:02
1/7 anonim válasza:
Ne tukmáld rá magad ha ő nem akarja...
29/F
3/7 anonim válasza:
Ha konkrétan elutasított, akkor ne akard meggyőzni.
4/7 anonim válasza:
Senki érzelmeit nem lehet meggyőzéssel befolyásolni..
5/7 anonim válasza:
Sehogy.
A szerelem egy érzelem, és nem meggyőzés kérdése.
Ezt az ember vagy érzi, vagy nem.
Te hogy éreznéd magad, ha egy olyasvalakivel kellene járnod, akit nem szeretsz?
7/7 anonim válasza:
Szószerint visszautasított?
Vagy valakitől hallottad?
Az sem mindegy. Es az sem hogy csak te gondolod igy amiert van par dolog amit nem helyesen tettel,hisz irtad hogy ha megismerne mas velemenye lenne,nem tudom mi a hatter sztori de ha tenyleg nem akar semmit toled es ezt ki is jelentette,akkor hagyd.
Ha masok mondtak vagy csak te gondolod igy akkor irj neki,beszelgessetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!