Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajom mit érezhet és mit akar?
Sziasztok. Szóval hol is kezdjem…
Körülbelül februárban megismertem egy fiút, nagyon elvoltunk sokat nevettünk. Csók is volt. Ő már nagyon le akart velem feküdni de én nem engedtem neki. Amiután megtörtént (kicsit kínos dolog volt nem részletezném remélem tudjátok mire gondolok:DD 🧯🍆 de utána nagyon szarul érezte magát, én is és felhoztam neki lehet hogy miattam van, de mondta hogy neem miattam van es hogy ezt a gondolatot felejtsem is el, mondta azt is hogy (2x csinálta eddig) az elsőnél és a másodiknál is ez történt, valószínű a stressztől) találkoztunk még 1x de utána teljesen elhanyagolt. Kicsit rosszul esett de nem futottam utána. Nem is voltunk együtt, ez ilyen barátság extrákkal dolognak tudható be. Mindegy, lényeg hogy fájt. Nem mutattam felé. Elvoltam a kis életemmel. Aztán elkezdtem egyik barátjával írogatni (őt már régebbről is ismerem) de semmi olyan nem volt bennem hogy visszadjam neki amit velem tett, csak szimplán jó volt vele beszélgetni. Egyszer viszont rám írt hogy hogy vagyok meg ilyenek, csak így a semmiből és kicsivel később írta hogy neki nagyon rosszul esne ha lefeküdnék a haverjával (eszem ágában sem volt egyébként) és nagyon bánja amit tett velem. Mondta hogy nem így akarta csak nem tudta hogy kéne kezelni ezt a helyzetet. Egyre többet ír mondja hogy sokat gondol rám és hiányzom neki, találkozzunk. Nem tudom mit kéne tegyek mert még hiányzik nekem is igazából csak nem szeretnék elhanyagolva lenni tudom, tudom hogy nem voltunk együtt csak na értitek…
Légyszi ne öljetek meg a válaszaitokkal:))
Köszönöm ha elolvastátok.
Első válaszoló: Mièrt kell neki ilyet írni..?
Kèrdező: Velem is hasonló történt, leszâmítva azt, hogy baràt nem volt, de èn is elhanyagolva èreztem magamat, ès èn valószínűleg tényleg csak arra kellettem neki...mert engem màr nem keres, 1 hónapja kb., ès èn mèg mindent megadnèk, ha ilyet írna, hogy sokat gondol ràm. Nem tudom, szerintem ez jó jel.
Nagyon feltekeny es csak szexre kellettel neki.
Keress aki nem jatszadozik es turelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!