Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet furán hangzik meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet furán hangzik meg nagyon gáz de én beleszeredtem egy anime karakterem és most már több mint egy éve nem vagyok képes más fiút szeretni csak őt. Mit csináljak? El fog múlni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 24. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy el fog múlni.
2022. jún. 24. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne ess kétségbe, teljesen rendben van, hogy vonzónak találsz egy karaktert. Emellett kialakulhatnak igazi kapcsolatid is, valószínűleg még nem találtál olyat, aki vonzana téged :)
2022. jún. 24. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
El fog múlni.:)
2022. jún. 24. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én elkezdtem animézni és is oda voltam egy karakterért. Azóta is imádom, kedvencem, de nem halálosan. Tetszettek élő emberek is, ismerkedtem. Ez nem fog meggátolni amint alábbhagy.
2022. jún. 25. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Amikor elkezdtem animézni akkor totál odáig voltam levi ackermanért. El se tudtam volna más párt képzelni magamnak. 8 hónap múlva most ránézek a barátomra és közé nincs levi hoz.
2022. jún. 25. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, mindig volt egy karakter a sorozatokban amiket néztem, akibe szerelmes voltam. Nekem szerencsére mikorra egy sorozat vibe-ja elmúlt, ez is elmúlt.
2022. jún. 26. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi,el fog múlni,ez normális:)

Latod,másokkal is van ilyen

2022. jún. 27. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!