Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért nem tilt le engem??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem tilt le engem??

Figyelt kérdés
Volt egy párom akivel kb 1 hónapja lett vége. Nagyon sok rossz volt ebben a kapcsolatban, megalázott, szavakkal, tettekkel bántott engem. Megcsalt, elhagyott kislányok miatt stb. Ezek után neki áll fentebb, és ő hagyott el engem most is, kidobott szó nélkül. Tudtomra adta úgy, hogy teljesen levegőnek néz egy teljes hónapja. Tudom hogy van neki párja,hiszen ő miatta hagyott el engem, decemberben tavaj,viszont azóta teljesen májusig hazudta hogy nincs már vele,bocsájtsak meg neki stb stb. Én szerettem őt és megbocsájtottam, bár magam sem tudom hogy lehetek ilyen tökkel ütött lány. Majd egy hónapja ahogy írtam is, eltűnt az életemből. Én folyamatosan zaklattam ez idő alatt őt. Ő persze tesz rá magasról. Nem tudom miért, de gondolom nyilván mert nem kellek neki, és talán eddig sem kellettem, csak arra hogy jót szorakozzon rajtam. Viszont akkor miért nem tilt le?? Egy nap kb 100 üzenetet elkultem neki hogy mivan vele mert nem ír? Ez főleg egy olyannak aki nem akar velem foglalkozni, nagyon idegesítő tud lenni és én ezt csináltam 1 teljes hónapon keresztül. És a 100 üzi nem túlzás. Sajnos olyankor bekattan az agyam, és nem tudok gondolkozni. De zavar ez hogy miért nem tilt engem le? Már mondtam neki tilts le legyszives, mert én tudom hogy feloldalak azt mondja nem tiltalak. Talán várja hogy újra szorakozzon velem?? Vagy mi lehet az ok?? 3 évig voltunk majdnem együtt (2ev 9 hónap ) nagyon sok hazugság bántalmazás volt az ő részéről. Én mindig őszintén szerettem. És most is nehéz elengedni. Sajnos 😞😐 és jobb lenne ha letiltana mert könnyebb lenne elfelejteni. Én sajnos hiába tiltom max 24 óra és feloldasra kerül.
2022. jún. 15. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább saját magaddal szórakozól leginkább, ez a gyerek megy p..c, neked kell letiltani nem kell neki írogatni feleslegesen, csak élvezi hogy futsz utána.
2022. jún. 15. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tilt le, mert élvezi, hogy futsz utána. Próbáld magad összeszedni, és keress olyan fiút, aki megérdemel téged.
2022. jún. 15. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Már nem keresem csak zavar hogy látom elérhető meg minden. Nem vagyunk már ismerősök, mert egyszer letiltott és azóta már nem ismerősöm de ez kb fél éve akkor is olyan 2és fél hét volt kb. És igen lehetséges hogy igazatok van. 😏😏 Mert én arra gondoltam, hogy számít arra hogyha nem sikerül vmelyik K😊val neki akkor vissza tudja magát kaparni. De ő egy nagyon alattomos férfi már rájöttem
2022. jún. 15. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezért ajándékozz neki egy tiltást, merr akkor nem fogod azt sem látni, ha elérhető.
2022. jún. 15. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!