Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Szóval a “barátom”, még nem mondtuk ki hogy járunk, de kb minden nap randizunk, felettem járt eggyel, szóval most érettségizett. Péntek este megyünk a barátnőimmel, meg az egyik barátnőm pasijával koncertre, és neki ( a barátomnak) is szereztem jegyet, szóval jön. Viszont előtte elmegyünk kávézni így együtt és egy másik lánnyal akit nem engedtek el a koncertre, de találkozni akarunk. Szóval ott fogunk a barátnőmnek (Áginak) átadni egy tortát amire az lesz írva hogy “virgin” így áthúzva (mert lefeküdt a barátjával és mi olyan kedves barátnők vagyunk hogy sütünk neki egy tortát és a közepébe egy csomag gumit is teszünk) ez csak egy szivatás, de mi ilyenek vagyunk, aztán a koncert, majd elmegyünk még egy afterra, majd Ági nővérének a pasija hazavisz minket Ágiékhoz, ott alszunk és hétvégén megyünk Margó irodalmi fesztiválra. Kicsit sűrű hétvége lesz.😆 Szóval eddig a srácnak meséltem a szociális életemről, meg mind a ketten spontának és bulizósak vagyunk, de a barátnőimmel nagyon elengedem magam, plusz inni is fogunk, és félek hogy hogyan fog reagálni. Mindig őszinte voltam vele és elmeséltem miket csináltunk, meg egyszer telefonáltunk úgy is hogy a Zso barátnőmmel iszogattunk, és már 1,5 üveg bor bennem volt. De mit gondoltok, oldott lesz szerintetek? Vagy féltő és kicsit idegesítő lesz? Ilyen volt eleinte Dávid is, Ági pasija. Szerintetek hogyan “készítsem fel” hogy tényleg elég őrültek tudunk lenni? Előre köszi 17L2022. jún. 8. 11:55
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne mondj neki előre semmit.
Így nagyobb az esélye, hogy a helyén fog kezelni utána.
4/4 anonim válasza:
Ha tudja, hogy ilyen vagy, akkor szerintem nem lesz baj. Max. legközelebb nem megy veletek, ha neki ez sok, de akkor nem lennétek együtt szerintem ha ez őt zavarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!