Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti kezdeményeznétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti kezdeményeznétek ennyi után?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam (ez az utolsó évünk együtt) párszor beszéltünk, de csak nagyon minimálisat, viszont nekem eléggé bejön, és úgy vettem észre, hogy én is neki. Sokat szemezünk, egymásra mosolygunk, és ő általában mindig ott van ahol én vagyok, máshogy viselkedik velem, mint másokkal, sok apró dolog. Én elégge introvertált lány vagyok, és mivel néhány hónapja kerültem az osztályba, nem is mernék kezdemenyezni. Ti kezdeményeznétek ilyen helyzetben?
2022. máj. 30. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Nem, mert nem szeretem az introvertált lányokat (bocsi).

Az extrovertált lányokat szeretem, esetükben meg nincs semmi dolgom, csak magamat adni, és folyik sodródnak az események.

2022. máj. 30. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

Várnék jobb alkalomra.

2022. máj. 30. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Osztalytarssal szerintem ne kezdj. Ha esetleg osszejottok, de aztan szetmentek mielott kijarod az iskolat akkor lehet hogy kellemetlen ha az exed az osztalytarsad, hogy ha pl nem szepen valtok el. Nekem volt olyan osztalytarsam aki egy masik osztalytarssal jart, bar ok mikor szetmentek akkor nem vol harag vagy ilyesmi, alig vettem eszre hogy ok mar nem egy par. De nem minden esetben van ez igy. Van olyan aki nagyon megsertodik mikor a masik szakit vele.

En a fiu helyeben max randi, szexkapcsolat meg ilyenek de az iskola vegeig semmi komoly.

2022. máj. 30. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as, írtam, hogy csak ebben az évben vagyunk egy suliban, ami kb 2 hét
2022. máj. 30. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményezz te. Szerintem egy próbát megér. Vedd a kezedbe az irányítást, mert ha neki nincs elég mersze, akkor elúszik a lehetőség. Ha rosszul sül el, utána úgysem látod már többet, viszont ha meg se próbálod, örökre benned maradhat, hogy mi lett volna, ha...

Eléggé egyértelmű jeleket adott, úgyhogy nem hinném, hogy visszautasítana.

2022. máj. 30. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert egy próbát megér és amúgy a fiú már kezdeményezett csak nem látványosan
2022. jún. 9. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!