Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti kezdeményeznétek ennyi után?
Nem, mert nem szeretem az introvertált lányokat (bocsi).
Az extrovertált lányokat szeretem, esetükben meg nincs semmi dolgom, csak magamat adni, és folyik sodródnak az események.
Osztalytarssal szerintem ne kezdj. Ha esetleg osszejottok, de aztan szetmentek mielott kijarod az iskolat akkor lehet hogy kellemetlen ha az exed az osztalytarsad, hogy ha pl nem szepen valtok el. Nekem volt olyan osztalytarsam aki egy masik osztalytarssal jart, bar ok mikor szetmentek akkor nem vol harag vagy ilyesmi, alig vettem eszre hogy ok mar nem egy par. De nem minden esetben van ez igy. Van olyan aki nagyon megsertodik mikor a masik szakit vele.
En a fiu helyeben max randi, szexkapcsolat meg ilyenek de az iskola vegeig semmi komoly.
Kezdeményezz te. Szerintem egy próbát megér. Vedd a kezedbe az irányítást, mert ha neki nincs elég mersze, akkor elúszik a lehetőség. Ha rosszul sül el, utána úgysem látod már többet, viszont ha meg se próbálod, örökre benned maradhat, hogy mi lett volna, ha...
Eléggé egyértelmű jeleket adott, úgyhogy nem hinném, hogy visszautasítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!