Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy kezdeményezzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy szerelmes lettem az évfolyamtársamba… Egyáltalán nem beszéltünk még és fogalmam sincsen hogy tudnék neki kezdeményezni. Az a furcsa hogy már régóta oda jár de csak pár hete kezdtem szerelmes lenni belé

2022. máj. 28. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp beszélgess vele. Van közös órátok? Van a suliban olyan foglalkozás/esemény amikor oda tudnál menni hozzá? Ha nincs akkor figyeld, és ha egyedül lesz a folyosón akkor próbálj vele beszélgetni. De ha van instája akár rá is írhatsz, persze szerintem jobb személyesen, de ahhoz önbizalom is kell.

Sok sikert!

2022. máj. 28. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetsz szerelmes, mikor nem is beszéltetek még soha. :D Tetszik csak, az teljesen más.

Ha semmit nem akarsz lépni, akkor nem lesz semmi. Ha csak kicsit, akkor szemezgess vele, legyél a közelében, akár csak random köszöngess neki.

Ha normálisan akarsz lépni felé, akkor odamész beszélgetni bármilyen általános, sulis témával, pl. hogy milyen órájuk lesz. Aztán megkérdezed a nevét és onnan megy tovább a beszélgetés.

2022. máj. 28. 23:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak az udvaron látom meg néha a folyosón akkor is a barátnőjével (haverom hugával)
2022. máj. 29. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Miért akarsz nála kezdeményezni, ha van barátnője?
2022. máj. 29. 10:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Lany az illeto:)
2022. máj. 29. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!