Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eger-Gyöngyös 16:05ös buszon valaki nem ismeri ezt a srácot?
Figyelt kérdés
szóval eddig még sose láttam de ma egy buszon ültem vele, beült mellém. Nagyon szimpatikusnak tűnt,jó lenne megtalálni :/
kb 18 év körüli
a bal keze tele volt tetkóval
fekete,állig érő haja volt és egy fekete sapkát viselt
190 cm körüli, vékony
fehér pólóban és sötétszürke kockás nadrágban volt.
2022. máj. 26. 19:58
1/10 anonim válasza:
Sejtem kire gondolsz, egy osztálytársamra, Oszkárra pont illik ez a leírás, és ő is ezzel a busszal közlekedik.
2/10 anonim válasza:
Oszkár, aki a faszával a szádban motoszkál.
4/10 anonim válasza:
basszus, most akartam beírni, hogy a Feri, de már széttrollkodtátok :(
5/10 anonim válasza:
Feri? Aki a fszát a szádba veri?
7/10 A kérdező kommentje:
Nem :/
2022. máj. 27. 17:38
8/10 anonim válasza:
Ne sértődj meg, h elpoénkodtuk, de ez kb lehetetlen. Főleg, hogy pl ő is gyakorizik.
9/10 anonim válasza:
Szerintem máshol kellene próbálkoznod, pl tiktokon már volt aki megtalálta akit keresett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!