Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szünetet kért a barátnőm van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetet kért a barátnőm van e rá még esély?

Figyelt kérdés
Tehát szünetet kért tőlem mert azt mondta szabályozom őt meg nem engednek neki semmit de igen igaza van megbántam csak még legalább egy hónapig nem is látom őt nem tudjuk megbeszélni így mivel mindenhol letiltott engem és beszél más fiúkkal mondta de én nem tudok beszélni egy lánnyal sem pedig én nagyon szeretem és bármit megtennék hogy vissza tudjam szerezni még akár meg is változom de vele terveztem el a jövőmet is.

2022. máj. 21. 07:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Nekem se jott vissza papi... Van eleg csavo.. de ne is jojjon az ilyen. Csaj is van boven, majd kihevered. Mennyit voltatok egyutt?
2022. máj. 21. 21:35
 12/20 A kérdező kommentje:
sajnos de én remélem hogy megbánja vagy valami és akkor már késő lesz de nem baj két évet hát de így kellett lennie kijött a vére az igazi rosszkislány majd szeptemberbe terhes lesz kb annyi fiú lesz ott a szülei is olyanok amilyenek de ez van majd lesz itt még boldogság
2022. máj. 22. 04:35
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

Engedd el!

Azzal pedig ne foglalkozz mi lesz vele, nem vagy az apja!

Hová lenne a világ, ha ötven évesen Te törődnél az összes volt barátnőddel?

2022. máj. 22. 08:18
 14/20 A kérdező kommentje:

Full igazad van

Azt várom hogy egy 3-4 hét múlva irjon és könyörögjön nekem hogy engedjem vissza pedig nem fogom

Vagy szeptemberbe mar gyereket var 4 fiútól hisz habi szingli nyarat tervez

2022. máj. 22. 08:59
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Hú, gyorsan meggyőztünk. Ez kimondottan ritka a gyiken, felüdülés...
2022. máj. 22. 09:03
 16/20 anonim ***** válasza:
36%

Ne várj semmit, se ilyet, se olyat,s ne is kívánj...

Legyél erős fiú, és csendben "gyászolj".

Minden rossz után, jó jön, majd bele jössz.

Most foglalkozz többet családtagokkal, barátokkal, haverokkal, hobbiddal, sporttal. Itt a nyár, sok mindent tartogathat, Rajtad múlik!

2022. máj. 22. 09:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen szoveget tolt le egyik exem 😅 mint megtudtam mar aznap mas pasival volt es vele van evek ota. En becsajoztam hamar utanna. Van ez igy
2022. máj. 23. 12:13
 18/20 A kérdező kommentje:

Hat igen van a kétféle lány tudod

Nekik gyorsan megy ez nekünk nem de majd mikor férjet kell választani akkor más lesz vagy feleséget

2022. máj. 23. 17:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Tesó sigma rule.

Ha nem tőrödik veled, vagy eldob magától SZARD LE MAGASRÓL.

Ha esetleg változna a helyzet, és jönne vissza, akkor nézd levegőnek.

Nem érdemel meg, aki nem foglalkozik veled. Azzal érdemes foglalkozni, aki törődik veled. Ezt tartsd észben!

2022. máj. 27. 13:29
 20/20 A kérdező kommentje:
Igazából igaz csak nehéz én minden lányt eldobtam magam mellől és nehéz vissza szerezni őket vagy újat találni neki meg egyből sikerült ez igazságtalan de majd jobb lesz ez.
2022. máj. 29. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!