Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek meleg vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval kicsit vissza megyek az időben,én általános suliban soha nem éreztem senki iránt senkit,mindig mindenkit csak barátnak gondoltam.

Elkezdődött a középsuli,félév körül elindult nekem is a mutálódás,nőttem,mélyebb lett a hangom stb.

Én úgy érzem a fiúk felé megyek,de annyira össze vagyok zavarodva mert mivan ha meleg vagyok? Mit fognak szólni a szüleim?

Mert az van ha mindig megkérdezik hogy van-e barátnőm azt kell mondjam hogy nincs.

De már 17éves vagyok és soha nem volt senkim.

Ha egy helyes fiút látok,rögtön beindul a fantáziám,18+....

De ha látok egy szép lányt akkor is.

Meg ha meleg vagyok akkor nem lehet gyerekem és én úgy tudom elképzelni,a családom,hogy férfi,nő.

Annyira össze vagyok zavarodva,hogy nem merek semmit mondani a szüleimnek se,de még soha nem volt senkim így már úgy érzem ez is ciki.

Van egy osztálytársam aki fiú,és mindig ott akarok lenni mellette szinte,de ő mintha nem bírna velem lenni,de nem utál szerintem.

De tudunk őszíntén is beszélni egymással messengeren,valahogy ott más,tudom élőben jobb lenne.

És egyszer azt is említette,hogy nem heteró.

Bocsánat ha furán fogalmaztam,csak már este van,kedden vizsga és ez a kérdés kering a felyemben.

Honnan tudom hogy meleg vagyok?

17/f

2022. máj. 8. 23:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Átnevelőtábor
2022. máj. 11. 19:45
 12/12 anonim válasza:
80%
szerintem még annyi minden lehet veled. az nehéz lehet, hogy aggódsz, meg nagyon akarod, hogy valami legyen. az, hogy 17 évesen nem volt még kapcsolatod abszolút nem gáz. jó persze, ha sokaknak van körülötted, megértem, ha emiatt úgy érzed kilógsz, de nem vagy ezzel egyedül, vannak mások is, akik csak 19-20 évesen vagy később kezdik el. szerintem jó ötlet lehet megfigyelni az érzéseidet, teret adni neki, kisérletezni, hogy mi a jó neked, mi ad örömet. meg találni olyan embereket, akikben bízol és akikkel megoszthatod, hogy miben vagy, miket élsz meg. ha szükségét érzed tudod keresni a Háttér Társaság információs és lelkisegély szolgálatát is: 137-37 ingyenes telefonszámon minden nap 18-23 óra között, ill. [link] -n minden hétfőn és szerdán 18-23 között.
2022. máj. 11. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!