Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A mai tinédzser lányokra már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tinédzser lányokra már nem igaz az, hogy hamarabb érnek?

Figyelt kérdés

Testileg sem. Találkoztam olyan kamasz fiúkkal, akik full férifiasak, szóval a srácok beérték őket lényegében. Lelkileg sem. Figyelem a közösségi médiát, és a mai 16-18 éves lányok nem keltik egy komoly nő benyomását. Inkább ilyen 12-13 éves vihogó kismasz módjára viselkednek.

Ez furcsa, mert régen a kismasz lányok talán nőiesebbek voltak, és érthetőbb volt, ha idősebb pasijuk van. Ma inkább gyerekesek, és pont a korosztályukkal illenek össze.

Persze van kivétel, de az nem a többség.

Mi történt az elmúlt kb. 10 évben?

2022. máj. 7. 03:41
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem te is eléggé éretlen vagy, ha ilyesmin felhúzod magadat. A tinikor egy átmenet a gyerek és felnőttkor között. Az emberi elme eleve 25 éves korig még fejlődésben van. Nem várhatod el tőlük, hogy megkomolyodott felnőtt módjára viselkedjenek, ha nem azok. Normális felnőtt ezt felfogja és nem idegesíti magát rajta.

Én azon is csak nevetni tudok, mikor a 30as fhaszik próbálnak tinilányokkal ismerkedni, és fel vannak háborodva, ha a lány a saját korának megfelelően viselkedik, miközben ő az aki 30 éves meglett férfi létére kislányokat hajkúrászik, ergo neki sem nőtt még be a feje lágya. :DD

2022. máj. 8. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!