Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A mai tinédzser lányokra már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tinédzser lányokra már nem igaz az, hogy hamarabb érnek?

Figyelt kérdés

Testileg sem. Találkoztam olyan kamasz fiúkkal, akik full férifiasak, szóval a srácok beérték őket lényegében. Lelkileg sem. Figyelem a közösségi médiát, és a mai 16-18 éves lányok nem keltik egy komoly nő benyomását. Inkább ilyen 12-13 éves vihogó kismasz módjára viselkednek.

Ez furcsa, mert régen a kismasz lányok talán nőiesebbek voltak, és érthetőbb volt, ha idősebb pasijuk van. Ma inkább gyerekesek, és pont a korosztályukkal illenek össze.

Persze van kivétel, de az nem a többség.

Mi történt az elmúlt kb. 10 évben?

2022. máj. 7. 03:41
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
84%
"A te logikáddal akkor egy közèpkorú fèrfi se foglalkozzon akkor a huszonèvesekkel." - Ezt nem hívják pedofíliának, viszont amit te csinálsz, az lehet akár az is.
2022. máj. 7. 13:45
 32/41 A kérdező kommentje:

A pedofilok az èretlen 8-10 èves kislányokra buknak, nem a nagy seggű, lógó mellű 16-18 èves, majdnem felnőtt korú csajokra Szóval, ezt beszívtad, látszik, hogy mennyire tudatlan, buta tini csaj vagy.

Másrèszt a kèrdèst leírtam, milyen alapon írtam ki. Nem szexuális vonzalom van mögötte. Az, hogy tèged ez ennyire bántott, hogy engem próbálsz befeketíteni, inkább engem igazol, hogy a mai 16-18 èves női korosztály, hol tart.

Szèp.

2022. máj. 7. 13:54
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, lepontozhatsz mindenkit, ezzel csak azt támasztod alá, hogy nem akarod beismerni, hogy tévedsz.
2022. máj. 7. 13:55
 34/41 A kérdező kommentje:
Már bizonyítottam, hogy nekem van igazam a #32-es kommentben. Ugyanis az előtte lévő kommentben nagyon elvágtad magad és a korosztályodat. A mutatványod intellektuális stílus mögé rejtett trash. Olyan vagy, mint a manifesztálós sarlatánok. Ráadásul egyre jobban látszik, hogy az érvelési technikádban előre került a női büszkeség, tehát már érzelmi alapon érvelsz, ami hiteltelenebbé tesz.
2022. máj. 7. 14:04
 35/41 anonim ***** válasza:
87%

Ne zavarjon, hogy az nem is az én válaszom.

Sajnállak, hogy nincs jobb dolgod, mint az interneten veszekedni.

2022. máj. 7. 14:48
 36/41 A kérdező kommentje:

Nem veszekszem, hanem eszmecserét folytatok tőlem különböző emberekkel, amivel tágítom a látókörömet. Nem csak tinikkel, hanem vallásosokkal, LMBTQ emberekkel stb. is voltak eszmecseréim-vitáim. Egyiket sem bántam meg, mert mindegyikből tanultam valamit.

Szerintem nincs szükségem a sajnálatodra, már csak azért sem, mert ezt a szót nem olyan értelemben használod most, ahogyan kell. Szia.

2022. máj. 7. 14:55
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
#39 "Az ugyanis nem én voltam. Hiba próbálsz lejáratni, és ha nem fejezed be, én foglak jelenteni téged rágalmazásért. Szóval ne húzd ki a gyufát." - 🤣🤣🤣🤣 Hűha, most megijedtem. Remélem hamarosan kitiltanak erről az oldalról.
2022. máj. 7. 15:51
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
#41 Nyugodtan keresd fel őket, legalább látni fogják, hogy miket írogattál...
2022. máj. 7. 15:56
 39/41 anonim ***** válasza:
72%

#43 Hidd el, pontosan tudom, hogy miket tudnak megnézni és miket nem.

Ha valaki például dickpic-et küld egy kiskorúnak, az bűntetendő. Itt gyakorin ez mindennapos dolog, és azért ilyen bátor mindenki, mert a priviket nem lehet visszakövetni.

2022. máj. 7. 16:02
 40/41 A kérdező kommentje:
*tanítják majd 15 év múlva, mint tanárok az iskolában.
2022. máj. 7. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!