Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A mai tinédzser lányokra már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tinédzser lányokra már nem igaz az, hogy hamarabb érnek?

Figyelt kérdés

Testileg sem. Találkoztam olyan kamasz fiúkkal, akik full férifiasak, szóval a srácok beérték őket lényegében. Lelkileg sem. Figyelem a közösségi médiát, és a mai 16-18 éves lányok nem keltik egy komoly nő benyomását. Inkább ilyen 12-13 éves vihogó kismasz módjára viselkednek.

Ez furcsa, mert régen a kismasz lányok talán nőiesebbek voltak, és érthetőbb volt, ha idősebb pasijuk van. Ma inkább gyerekesek, és pont a korosztályukkal illenek össze.

Persze van kivétel, de az nem a többség.

Mi történt az elmúlt kb. 10 évben?

2022. máj. 7. 03:41
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Nem trollkok. Egy kèrdèst tettem fel egy jelensègről, amit gyakran látok. A Twitteren, az instagramon, YouTube-on stb.

2022. máj. 7. 13:04
 22/41 anonim ***** válasza:
89%

21

Pont ez a gond, hogy csak a közösségi média alapján hozol ítéletet és általánosítasz. Nem mindenki ilyen, viszont rossz helyen keresgélsz. Persze, hogy a Twitteren a magamutogató, gyerekes, viháncoló lányokat találod meg, mivel ők azok, akik feltűnősködnek. Aki érettebb és nem szenved feltűnési viszketegségben, az nem fog minden nap posztolni és mindenáron magára hívni a figyelmet, így te nem is veszed észre őket. Egyébként meg mit számít neked, hogy milyenek a mai kamaszok? A válaszaid alapján az jön le, hogy 25-30 körüli vagy. Tehát mit érdekelnek a 16 évesek? 30 évesen bármit csinálnak, te azt gyerekesnek fogod látni, mert fiatalabbak nálad. Viszont ha most lennél 16-18, akkor lehet, ez a kérdés ki sem íródott volna, mivel nem találnád a veled egykorú lányokat éretlennek, maximum vonzónak.

2022. máj. 7. 13:10
 23/41 A kérdező kommentje:
Hogy nem tèvedek az már abból is látszik, hogy az összes trash tartalomnak a tartóoszlopai a tinilányok. Az összes influencer, YouTube sztár tartalmait kb. 60%-ban tinilányok osztják, követik, lájkolják. A maradèk 40% vegyesen tartalmaz fèrfi ès nő vegyes korú embereket.
2022. máj. 7. 13:11
 24/41 anonim ***** válasza:
89%

Persze, hogy a tinilányok népszerűsítik ezeket, pont azok, akik éretlenebbül, gyerekesen viselkednek. A fiúk meg másban nagyon gyerekesek. (Például egyetlen komoly témát nem lehet velük megbeszélni anélkül, hogy viccet csinálnának belőle. Olyan dolgokat találnak humorosnak, amit csak a szellemi fogyatékkal élők. És még sorolhatnám.)

De attól még, hogy egy "trash" tartalom kedvelői 60%-ban tinilányok, attól még a tinilányoknak nem 60%-a éretlen. Ezt értsd meg.

Egyébként áruld már el, hogy honnan vannak ilyen statisztikáid, van valami biztos forrás, ami alátámasztja a százalékokat?

2022. máj. 7. 13:20
 25/41 A kérdező kommentje:
Ha most lennèk 16-18 èves ugyanúgy kiírtam volna a kèrdèst. Egyrèszt társadalomtudományi alapon èrdekes, hogy a generációk merre fejlődnek, másrèszt a mai Z generáció fogja egy bizonyos esetben tanítani az alfa generációt. Mivel pedig az ember alapvetően nem változik, ezèrt a butaságot is tovább viszik majd. Aki kamasznak èrtelmetlen volt, felnőttnek is az lesz. A megkomolyodás egy tèveszme. Y generációskènt így látom a dolgokat.
2022. máj. 7. 13:22
 26/41 anonim ***** válasza:
80%
"Ha most lennèk 16-18 èves ugyanúgy kiírtam volna a kèrdèst." - Miután nem vagy már 18, szerintem ne foglalkozz a tinilányokkal. Ők is jobban járnak, ha a saját korosztályuk foglalkozik csak velük, meg te is, ha nem leszel ideges ezektől a jelenségektől.
2022. máj. 7. 13:32
 27/41 A kérdező kommentje:

A te logikáddal akkor egy közèpkorú fèrfi se foglalkozzon akkor a huszonèvesekkel. Az, hogy ők fogják majd tanítani a mai óvodásokat az általános/közèpiskolában, mindegy... Ja, nem. Pont erről szól a politika, a társadalomtudomány, hogy a szociális jelensègeket nem hagyjuk figyelmen kívül. Hello

2022. máj. 7. 13:37
 28/41 anonim ***** válasza:
88%
De ha te már ilyen érett vagy, mégis hogy a bánatban találkozol ilyen tartalmakkal? Ne haragudj, de ezek szerint te ugyanúgy tudsz ezekről, ugyanúgy felfigyelsz ezekre mint az általad ócsárolt tinilányok. Én például még életemben nem hallott erről a "Nemazalányról" most néztem meg ki ő, hogy említetted. Ha ennyire zavar az "éretlenségük" ne nézzél ilyen tartalmakat. Az algoritmus úgy működik, hogy az érdeklődésünknek megfelőlen ajánlja fel a posztokat, videókat. Gondolkozz el, hogy neked miért az ostoba tinilányok által támogatottakat dobja fel.
2022. máj. 7. 13:38
 29/41 A kérdező kommentje:

Az algoritmus nem tökèletes, hiszen olyan tartalmakat is feldob, amivel összefüggèsben soha nem kattintottam. Másrèszt mèdia körforásából nehezen lehet kiszállni. Szerencsère vagyok annyira elvont, hogy a trash tartalom többsègèt nem ismerem, de ha aktív vagyok a neten, itt-ott elèr engem is.

Èn a Tindert is trash-nek tartom. Soha nem kerestem, azt sem tudom, pontosan, hogy működik. Itt a GYIK-en találkoztak vele. A trash keze sokáig elèr. De annak legfőbb terjesztői a tinik

2022. máj. 7. 13:45
 30/41 anonim ***** válasza:
91%

16 éves lányként ezt a kérdést sértőnek találom, és szerintem sokunk nevében beszélek. Egyetértek az előttem válaszolókkal, hogy tévesek a megállapításaid. Ne általánosíts, amíg nincsenek személyes tapasztalataid legalább. És ne az instagramra alapozz.

Y generációsként már igazán megtanulhattad volna, hogy a közösségi média egy nagy kamu.

2022. máj. 7. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!