Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A mai tinédzser lányokra már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tinédzser lányokra már nem igaz az, hogy hamarabb érnek?

Figyelt kérdés

Testileg sem. Találkoztam olyan kamasz fiúkkal, akik full férifiasak, szóval a srácok beérték őket lényegében. Lelkileg sem. Figyelem a közösségi médiát, és a mai 16-18 éves lányok nem keltik egy komoly nő benyomását. Inkább ilyen 12-13 éves vihogó kismasz módjára viselkednek.

Ez furcsa, mert régen a kismasz lányok talán nőiesebbek voltak, és érthetőbb volt, ha idősebb pasijuk van. Ma inkább gyerekesek, és pont a korosztályukkal illenek össze.

Persze van kivétel, de az nem a többség.

Mi történt az elmúlt kb. 10 évben?

2022. máj. 7. 03:41
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

"Csak hát a fiúknak nem mi keltjük fel az érdeklődésüket,hanem az agyonsminkelt, top-ban és mini szoknyában rohangáló lányok."

Ennek nem sok jelentősège van. Az u.n. szexi tinilányok általában idősebb, domináns pasikkal vannak együtt, nem korabeli fiúkkal. De nem is erről a halmazról szólt a kèrdèsem, mert a maguk módján ők is komolyabbak, mert egy idősebb pasi nem igazán szereti a gyerekes viselkedèst.

2022. máj. 7. 11:23
 12/41 anonim ***** válasza:
15%
Dehogynem. Olvasom, hogy mostanában 10 éveseknek már megjön a menzeszük, és leesik az állam. A mi időnkben 13 évesen jött meg a lányoknak. Tudom, mert lányosztályba jártam, és tesiórán kisnadrágot vett fel pluszban, akinek megjött. Szóval 13 volt az átlagéletkor. Most meg 10?? Nem csoda, hogy már óvodában dugni akarnak.
2022. máj. 7. 12:01
 13/41 anonim ***** válasza:
92%

Hogy lehet ennyire általánosítani? A lányokat ne lehet ilyen alapon osztályozni. Az hogy egy csaj, nála idősebb faszival jön össze, nem attól függ, hogy a "szexi tinilány" kategóriában van, vagy sem. És attól, mert egy lányka összejön egy idősebb férfival nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor ő komolyabb és érettebb.

2022. máj. 7. 12:19
 14/41 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon változó ez szerintem, de az eddigi tapasztalataim szerint a lányok hamarabb érnek, de ez egyáltalán nem jelenti azt hogy felnőttként viselkednek vagy gondolkodnak kamaszkorban. Az életkorukhoz megfelelően viselkednek, általában. A fiúknak pedig kell egy 2-3 év pluszba ehhez.

De ezt nagyon sok minden befolyásolja. Fizikai értelemben meg ennél is nagyobb a szórás, ismerek olyan 17-18 évest aki 25-nek is elmehetne smink nélkül, sminkkel 30-nak is akár. De van olyan is aki simán letagadhatna 5-6 évet is. Részben ezért is nehéz betippelnem az életkorukat, mert nagy eltérések lehetnek a kinézet és a valódi életkor közt.

2022. máj. 7. 12:22
 15/41 A kérdező kommentje:
Általában az törtènik, hogy akik tinikènt többnek nèznek ki, ès csinosak, azok idősebb, menő pasikkal vannak együtt. A komoly viselkedès meg legalább valamennyire elvárható, mert egy idősebb, menő pasi egyszerűen megmondja, hogy szálljon ki a sportkocsiból. Ès talál egy másik fiatal csajt.
2022. máj. 7. 12:24
 16/41 A kérdező kommentje:

Ahogy gondolod. Èn már eljutottam oda, hogy nem szívesen veszem, ha 16-18 èves lányok bekövetnek a Twitteren, mert ha visszakövetem őket, folyamatosan látom a trash kiírásaikat, ami egy kb. 12 èves gyerek szinjtèn van. Látom a trash tartalmat is.

Eljutottam oda, hogy ha lesz úk Twitterfiókom 20 èv lesz az alsó korhatár.

Ha 20 èves kor alatt egy tini bekövet, azonnal tiltom.

2022. máj. 7. 12:30
 17/41 A kérdező kommentje:
*új
2022. máj. 7. 12:32
 18/41 anonim ***** válasza:
60%
Te tudod, de teljesen érthető szerintem ha szűrni szeretnéd a tartalmakat amit a közösségi médián látsz.
2022. máj. 7. 12:38
 19/41 anonim ***** válasza:
87%
Rendben, a kérdezőnek van egy megrögzült véleménye, amin nem hajlandó változtatni, hiába téved. Nem érdemes neki válaszolni, egyértelműen troll/provokáló kérdés.
2022. máj. 7. 13:02
 20/41 A kérdező kommentje:

Ja, csak nem kell ennek hangot adni. Ha nyilvánosan kitiltanám az összes 20 èv alattit a profilomról, akkor jönne az, hogy milyen bunkó vagyok. De az előnye az lenne, hogy kevesebbet hallanèk a tini lányok kedcenèről, Nemazalány x Lil G-ről.

A kèrdèssel összefüggèsben èrdekelnènek statisztikák is. Pl. ma egy tini párkapcsolat miben másabb, mint règen?

2022. máj. 7. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!