Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A mai tinédzser lányokra már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tinédzser lányokra már nem igaz az, hogy hamarabb érnek?

Figyelt kérdés

Testileg sem. Találkoztam olyan kamasz fiúkkal, akik full férifiasak, szóval a srácok beérték őket lényegében. Lelkileg sem. Figyelem a közösségi médiát, és a mai 16-18 éves lányok nem keltik egy komoly nő benyomását. Inkább ilyen 12-13 éves vihogó kismasz módjára viselkednek.

Ez furcsa, mert régen a kismasz lányok talán nőiesebbek voltak, és érthetőbb volt, ha idősebb pasijuk van. Ma inkább gyerekesek, és pont a korosztályukkal illenek össze.

Persze van kivétel, de az nem a többség.

Mi történt az elmúlt kb. 10 évben?

2022. máj. 7. 03:41
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
*kamasz lányok talán nőiesebbek voltak - 16-18 évesekről beszélek. A kérdés alatt elírtam.
2022. máj. 7. 03:43
 2/41 anonim ***** válasza:
94%
De. Csak pár kirívó példa alapján vonsz le hibás következtetést.
2022. máj. 7. 06:40
 3/41 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon változó... Van olyan lány ismerősöm aki 17 évesen 12!!! nek néz ki... Meg olyan is aki 14 évesen 20-nak. Multkor pl egy srácra azt hittem idősebb mint én, aztán kiderült hogy 15... (19 vagyok) de olyan is van, hogy 15-nek néznek egy 20 évest. Egyébként szellemileg nem gondolom úgy, hogy hamarabb érnének már a lányok. Legalábbis nagy eltéréssel biztos nem. Az idősebb pasi dologról annyit, hogy szerintem ha egy lány azt nézi hogy legalább 2-3 évvel legyen nála idősebb az már nem túl érett, mert nem az alapján kéne megitélni valakit. De egyébként kriminális ami megy a mai világban, nem tudom régen hogy volt. 14 éves lányok kábítószereznek szórakozóhelyeken meg orrba szájba kefélnek. A 15 éves fiúk meg habi gengszternek hiszik magukat mikor 100 forint haszonnal bizniszelnek elf barokkal.
2022. máj. 7. 07:09
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak az van, hogy az ellenpéldát jobban megjegyzi az ember, ezért egy-két kivétel alapján úgy tűnhet, hogy a lányok is később érnek.
2022. máj. 7. 08:21
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Talán az is lehet, hogy egyszerűen te is idősebb lettél, ezért olyan dolgokat is gyerekesnek látsz, amiket korábban még nem. Emiatt pedig úgy érzed, hogy ők is később érnek.
2022. máj. 7. 08:22
 6/41 anonim ***** válasza:
85%

"Figyelem a közösségi médiát, és a mai 16-18 éves lányok nem keltik egy komoly nő benyomását. Inkább ilyen 12-13 éves vihogó kismasz módjára viselkednek."

Hát pont ezért. A közösségi médián azokat látod, akik szeretik mutogatni magukat, feltűnési viszketegségük van és eléggé gyerekesek ahhoz, hogy a legfontosabb dolog számukra az legyen, hogy minden nap legyen valami poszt kirakva (tisztelet a kivételnek). A normális, ahogy te fogalmazol érettebb lányokat ilyen módon nem fogod megtalálni.

Mindenki azt mondja, amit lát, de az én környezetemből ítélve még mindig az állapítható meg egyértelműen, hogy a fiúk sokkal éretlenebbek, mint a lányok.

2022. máj. 7. 09:16
 7/41 A kérdező kommentje:

Ha pár kirívó példáról lenne szó, akkor nem írtam volna ki ezt a kérdést. Rengeteg trash tartalmat osztanak meg, ez sokkal több, mint ami normális lenne, ebben a korban.

A netcelebeket például a tini lányok tartják el. Az összes trash tartalom a tini lányokra alpul, ők kommentelnek, lájlolak netcelebeket, ők hordozzák a hátukon ezeket az ingyenélőket.

2022. máj. 7. 09:42
 8/41 A kérdező kommentje:

Ha pedig már párkapcsolat, mert abban a rovatban vagyunk, tini lányok egyfolytában "crush"-ukról beszélnek. Igen, crush... Tudod, 12 amerikai kislánytól ez oké, de lassan felnőtt korba lépő magyar emberektől ez ultra gáz.

Manapság a fiatal srácoknak több eszük van. Szóval nem csodálkoznék, ha nehezebben menne nekik a korosztályukban az ismerkedés, mert nagyon gyerekesek a csajok.

2022. máj. 7. 09:47
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a fiatal lányok egy része gyerekes, ez igaz, de fiúk kb. ötször gyerekesebbek a lányokhoz képest, nem tudom észre vetted-e. Mert én egész eddig ezt tapasztaltam. Pl. a lányoknak valamiért nem jut eszükbe, hogy órán ordibáljanak, állati hangokat adjanak ki és nem azon röhögnek, hogy ki tud hangosabbat fingani, nem törnek zúznak és még sorolhatnám. És az a helyzet hogy ez nem egy radikális eset, a fiúk nagy része így viselkedik.
2022. máj. 7. 10:03
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Abban egyetértek veled, hogy rengeteg az ilyen lány. És nem csak a lányok viselkednek ostoba módon, hanem rengeteg fiú is. Látom a környezetemben. Nem vagyok fent egy közösségi oldalon sem, pontosan ezen okból kifolyólag, de azért azt is el kell mondanom, hogy sokan vagyunk még így. Én sem egy antiszociális béna lány vagyok(mert ugye aki nincs fent instán, az már nem is létezik), nekem is vannak barátaim, akik hasonlóan gondolkodnak. Csak hát a fiúknak nem mi keltjük fel az érdeklődésüket,hanem az agyonsminkelt, top-ban és mini szoknyában rohangáló lányok. Ez miért van? Pontosan azért, mert sok fiú szintén ezen a szinten van. Osztálytársam is azt hitte, azért lesz menő, mert a wc-ben e-cigizett. Vagy mert éppen valamivel bizniszelnek. Azzal vágnak fel, hogy mennyit ittak a legutóbbi buliban, hány barátnőjük volt.

Tény, hogy sokan vannak, de az is, hogy körülbelül ugyanannyian vannak azok is, akik nem így gondolkodnak.

2022. máj. 7. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!