Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen volt az eddigi legnagyo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az eddigi legnagyobb szerelmi bánatod?

Figyelt kérdés

Milyen hatással volt rád? Mit csináltál? Mit éreztél? És hogyan győzted le a fájdalmat?

Kort és nemet is írjatok

2022. máj. 5. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Első szakítás, lóf*szt se csináltam, éltem tovább az életemet úgy, mint azelőtt, aztán idővel tovább léptem, és szartam bele. Se nem mentem át depis tinédzserbe, nem is kezdtem el betegesen új kapcsolatot szerezni, nem próbáltam meg visszaszerezni se a régit, végig gondoltam, hogy mit tanulhatok ebből, és mit rontottam el.

Magyarán helyén kezeltem a dolgot, és nem mentem át feltűnési viszketegséges kislányba, hogy mindenki engem sajnáljon, merthogy nekem milyen szar. És rohadt idegesítőnek is találom, mikor valaki ezt csinálja.

17F

2022. máj. 5. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az óvodai szerelmem általánosban lecserélt egy fiatalabb csajra és még azt is közölte, hogy a másik csaj szebb nálam.

Ennél nagyobb trauma azóta sem ért, mert én szoktam otthagyni a palikat.

2022. máj. 5. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig mindig a visszautasítások voltak a legfájdalmasabbak. A visszautasítások hatása nálam van, hogy évekig is eltart.

Annyit tudtam tenni, hogy sírtam amennyiszer csak eszembe jutott, aztán idővel ez segített kiadni a fájdalmat. Illetve volt, hogy naplót írtam az érzéseimről.

F

2022. máj. 5. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer egy lány egy csomó jelet küldött nekem, aztán a végén kiderült, hogy fogadásból csinálta. Hát, nem esett jól...

Kor és nem

2022. máj. 5. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Plátói "szerelem". Igazából nem is voltam szerelmes az illetőbe, mivel alig ismertem, max. nagyon tetszett. De csak egyszer beszélgettünk, és akkor nagyon kedves volt velem. Aztán beférkőzött a fejembe, és szép lassan kreáltam a képzeletemmel neki egy személyiséget, ami nem feltétlen volt igaz róla, csak mivel többet nem beszéltünk, de sokat gondoltam rá, ezért automatikusan kialakult egy bizonyos kép róla a fejemben, ami által megtetszett. Jó ideig gondoltam rá, mert akkor, amikor megismerkedtünk azt hittem, jeleket is küldött nekem, de utána nem lett semmi a dologból, ami miatt csalódtam. Amúgy sosem voltam még igazán szerelmes, ezért nincs komolyabb szerelmi bánatom.

16L

2022. máj. 5. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Nem találkoztam még olyan nővel aki néz is ki valahogy, meg megérdemli a bizalmam és szeretetem, szóval ilyen szempontból nem volt gáz.

De mikor egyszer hülyítettem egy csajt, akivel párszor kamatyoltam aztán hónapokig ignoráltam és utána kioffolt az nagyon sz*rul esett az egomnak.

2022. máj. 6. 02:42
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Az első nagy szerelmi bánatom miatt kezdtem el zenélni, mert kellett valami, ami tartósan lefoglalt. Emiatt egy kicsit köszönettel is tartozom annak a lánynak.
2022. máj. 6. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy srác akivel barátok voltunk, de én többet éreztem és elmondtam neki, de visszautasított és utána szándékosan elkerült engem.
2022. máj. 6. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy srác akibe évek óta szerelmes voltam, ezt tudta a legjobb barátnőm is. Majd megtudta a srác valakitől, hogy mit érzek iránta és rá pár hétre összejött a legjobb barátnőmmel.

Azóta is fáj, ha eszembe jut.

2022. máj. 6. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!