Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hozzak zavarba egy fiút??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzak zavarba egy fiút??

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 16:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Vetkőzz meztelenre előtte és táncolj
2022. máj. 5. 16:35
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
mondogasd előtte, hogy 20 cm alatt nem férfi a férfi
2022. máj. 5. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Mi a cél? Kapcsolat vagy vágy keltés?

Ha kapcsolat akkor sehogy. Tölts vele sok időt és ismerjétek meg egymást.

Ha szex akkor könnyen. Behajolás, dekoltázs, úgy nézel rá, olyan hangsúly, egy kis hajdobálás és nyak mutogatás.

2022. máj. 5. 17:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Simogasd, ülj az ölébe.
2022. máj. 5. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ, milyen a fiú. Ha inkább visszahúzódóbb, csendesebb, nem nagy dumás, akkor elég könnyen, kb amit az előttem válaszolók írtak.

Ha meg inkább nagyszájú, határozott pasiról van szó, akkor jobb, ha nem is próbálkozol. Vagyis, megpróbálhatod, amiket előttem már írtak, de nagyobb esélyét látom annak, hogy visszafelé sül el a dolog.

Nem tudom, hogy kapcsolati célból akarod-e, de ha van barátnője, akkor meg ne próbáld azokat, amiket előttem írtak

2022. máj. 5. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Érj hozzá, simogasd, ilyenek.
2022. máj. 5. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondj neki félreérthető dolgokat szerintem az a leghatásosabb. De ha teljesen váratlanul megsimogatod az is tökéletes.
2022. máj. 6. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Biztos, hogy jó eszköz az, hogy zavarba hozod? Mi a cél? Ha ebbe a rovatba írtál, akkor mást szeretnél. Aki engem zavarba akar hozni, attól én idegenkedni szoktam, és távolságot tartok vele szemben.
2022. máj. 6. 10:52
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Hajtsd a fejed a vállára.
2022. máj. 6. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
Miért akarod zavarba hozni?
2022. máj. 6. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!