Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a legjobb barátom mostohahúga belém szeretett?
Szép lányról van szó de nem tudnék vele összejönni főleg a korkülönbség miatt. Én 16 éves vagyok, ő pedig 12. Bár a lány tagadja hogy belém szeretett, de tök sokat sír meg ilyenek elvileg miattam mert tudja hogy nem szeretem, és sose jövök vele össze. Nem szeretném ha a lány emiatt szomorú lenne, de nem tudom kettőnket elképzelni. Valaki valami tanács? Előre is köszi
16/F
Elmúlik, mint a pattanás. Korral jár. A pubertás egyik tünete, hogy elkezd érdeklődni a fiúk iránt. Azt hiszi, szerelmes, pedig ez még nem az, csak ki lángocska, érzelmi töltés. Ilyentájt az ember a szerelembe szerelmes.
Én a bátyám barátjába 6 éves koromban voltam szerelmes. A kedvért húztam ki az egyik mozgó tejfogam. 😁
Mondd neki, hogy tanuljon sokat, törekedjen a jó bizonyítványra, olvasson sokat.
Nem szerelem ez, hanem a pubertáskori ideálkép , ábrándkép kivetítése, történetesen
rád, mert te vagy közel.
(8-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!