Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még ebből valami?

Figyelt kérdés

Röviden leírom a sztorit, ha többet akarsz tudni, akkor privátban kifejtem.

Az első igazi szerelmem 14 évesen volt, együtt jártak teniszezni a lánnyal. Nagyon szerelmes voltam, rendszeresen beszélgettünk edzésen, és Messengeren, összebarátkoztunk, már az esküvőt terveztem, de kiderült, hogy van barátja. Hatalmas sokk volt. Maradtunk barátok, próbáltam a közelében maradni, de sose akart tőlem barátságnál többet. Aztán már kb egy éve nem igazán beszélünk, mondhatni semennyit, én már el is felejtettem, más lányok után mentem, a sportot mindketten abbahagytuk, úgy tűnt, hogy örökre elválnak útjaink. Viszont tegnap egy újabb sikertelen udvarlást követően ráírtam, és tök jól elkezdtünk beszélgetni, elmondta, hogy nincs barátja, de megvan egyedül, elmondta, hogy mi hiányzott leginkább a kapcsolataiból, és holnapra megbeszéltünk egy találkozót, amibe gondolkodás nélkül belement. Szerintetek?

Korábban, mikor még aktívan beszélgettünk, és sikertelenül udvaroltam más lányoknak, utána mindig visszatértem hozzá, de sose akart engem. Egyik másik lány iránt sem éreztem tizedannyi vonzalmat sem, mint iránta. Egy idő után, kb egy éve pedig már találkozni sem akart, mindig volt kifogása, de most nem is gondolkodott, hogy el akar-e jönni, egyből belement. Nagyon sokat beszélgettünk, nagyon jóban voltunk, lehet úgy gondolja, hogy mégis én vagyok neki a megfelelő?

16/f

2022. máj. 3. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján szerintem inkább csak barátkozni akar. De te is azt írtad, hogy már elengedted, meg hogy egy idő után csak barátként voltatok jóban. Szerintem kezeld úgy, hogy csak barátként akar veled találkozni és örülj, hogy így jóban vagytok. Aztán majd alakul.
2022. máj. 3. 15:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy engedtem el, hogy lélekben lemondtam arról, hogy összejöjjünk, de szinte állandóan bókoltam neki. Majd ha találkozunk, akkor kitapogatom, hogy hogy érezhet irántam
2022. máj. 3. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolok, mindent bele! ;)
2022. máj. 3. 19:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Szerinted van nála esélyem?

Vigyek neki holnap csokit?

2022. máj. 3. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp,vagy akár egy szál virágot. Amúgy szerintem ne nagyon gyorsan és agresszívan nyomulj,de azért érezze, hogy tetszik neked.
2022. máj. 3. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
És a legfontosabb: ha kitartó leszel, akkor szerintem bármi megtörténhet. ;)
2022. máj. 3. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd holnap kiderül minden, ha te is okosan, ügyesen viselkedsz majd. Igen szerinte egy ilyen helyzetben viselkedned kell majd. De OKOSAN !!! Sok sikert !!! :-)
2022. máj. 4. 10:52
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem
2022. máj. 4. 10:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma volt a "randink". Beszélgettünk 2 és fél órát, utána mennie kellett ebédelni. Akartam neki bókolni, de lefagytam, úgyhogy elúszott a lehetőség. A csokit sem vittem el, mert már elolvadt volna, mire oda tudtam volna adni neki. Szerintem jó hangulatú volt a beszélgetésünk, magamat adtam. Szerintem lehet esélyem, olyan 50-50-re mondanám az esélyeimet
2022. máj. 4. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!