Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért nem mondja hogy találkozni akar?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt eddig egyszer találkoztunk, akkor is én mondtam hogy jó lenne. Erre azt írta hogy nagyon örülne stb.. Megvolt a tali jól elvoltunk. Azóta nem is találkoztunk. Egyszer már megkérdeztem tőle hogy ő miért nem írja de az volt a kifogása hogy nem akarja rám erőltetni. Szerintem ha én nem fogom neki írni hogy találkozzunk mégegyszer akkor nem is fogunk. Szerintetek ő miért nem írja? Nem is akar?2022. ápr. 29. 22:41
1/9 anonim válasza:
Egyszer találkoztatok, együtt se vagytok rendesen
2/9 anonim válasza:
Mennyire laktok messze egymástól? Sajnos ki kell ábrándítsalak, nem vagytok együtt. 3 hónap alatt 1 találkozás az semmi, még az ellenségeivel is több időt tölt.
Vagy túl fiatal, vagy nem akarja ezt az egészet, talán csak nem meri megmondani. Nem erőltetném a helyedben vele.
3/9 anonim válasza:
a)igazából nem akar veled semmit csak nem meri elmondani
b)szégyenlős,nem mer lépni (felhozni a talit)
c)régimódi és azt az elvet vallja hogy mindig a fiúnak kell kezdeményezni minden helyzetben (bár ez 3 hónap után fura lenne.)
4/9 anonim válasza:
#3 jól írja sajnos...
De most komolyan 3 hónapig nem kezdeményezett ő, akkor te sem?
Ez számomra olyan hihetetlen.
5/9 A kérdező kommentje:
Ha nem akarna tőlem semmit akkor szerintem első talinál lerázott volna. Régen azt mondta fél mert élőben szerinte csúnyább. Meg nem a barátnője irkálná nekem hogy írjak vissza neki ha fél napig nem írok.
2022. ápr. 30. 18:37
6/9 A kérdező kommentje:
A szüleinek is sokat mesélt rólam.
2022. ápr. 30. 18:37
7/9 anonim válasza:
Hát akkor legyél a nem létező kapcsolatban és élvezd ezt tovább.
8/9 anonim válasza:
Nem vagytok együtt ha egyszer találkoztatok és az is 3 hónapja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!