Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki már közel 1 éve tetszik és egyre erősebb érzéseim vannak iránta. Ezt nem mondtam el senkinek sem ezért is történhetett meg az hogy egy lánynak (akivel jóban vagyok ugyan de nem vagyunk túl nagy barátságban) egyik nap bevallotta hogy neki is bejön a szóban forgó fiú. Azóta 2 hónapja azt hallgatom (mivel közös barátaink vannak így a közelében vagyok) hogy mennyire tetszik neki, mik történtek kettejük között, hova fognak menni ketten, és néha már úgy beszél mintha a megszállottja lenne a srácnak. Ezt végig hallgatni nagyon fáj főleg úgy hogy neki sokkal több esélye van nála, mivel sokat beszélgetnek, együtt szerveznek programokat, néha találkoznak,ilyesmi. Elmondani nem nagyon merem neki mert olyan mintha lenyúltam volna tőle ami miatt tudom hogy többen ellenem fordulnának és nem akarom megbántani a csajt sem. Plusz így a fiúval nagyon kínos lenne ha véletlen jól alakulna, ezek után pedig a lány szemébe se bírnék nézni többet, hiába vagyunk szinte csak ismerősök.

Ti mit tennétek ilyenkor? Érdemes lenne kezdeményeznem a fiúnál? (Csak mert a fiú néha ad néhány jelet nekem) Nem jöttek össze de mivel én tudom mit érez a lány ezért hátba szúrásnak gondolom. Tudom nagyon tini szerelem még dehát ez van

2022. ápr. 28. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Hát te is beszélhetsz a sráccal, aztán majd ő dont, hogy melyikőtök szimpatikusabb. Nyilván nem konkrétan kell megmondani, hogy amúgy tetszel, hanem adni kell a jeleket még beszélni, közeledni felé. Aki emiatt ellened fordul annak gyerekes a felfogása. Ahogy írtad csak ismerősök vagytok, mégcsak azt sem lehet mondani, hogy legjobb barátok vagy valami ilyesmi.
2022. ápr. 28. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Hagynám, már ezzel a lánnyal alakul neki jó ideje. Neked áradozik róla, nem hiába éreznéd hátba szúrásnak. A közös barátok nagy eséllyel szintén elvesznének, ha elkezdenél kavarni.

Most csak rettegsz, hogy elveszted, mert összejönnek, ezért kattogsz ezen ennyit. Volt rá 1 éved, hogy közeledj hozzá, a srác is most ezzel a lánnyal foglalkozik.

Ha nem lesz köztük semmi, majd utána lehet közeledni. Ha lesz, akkor így jártál.

2022. ápr. 28. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
De miért lenne hátba szúrás? Ez hülyeség. Na meg írta is hogy nem közvetlen neki mondja, hanem a közös barátoknak. Aki pedig közös barát és emiatt megszünik vele a barátság, eltávolodik, az nem is volt igazán barát. Ilyenek miatt oly felesleges hagyni a dolgokat. Konkrétan egy ismerős miatt hagyni azt aki tetszik? Ugyan már.
2022. ápr. 28. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
De te milyen viszonyban vagy a sráccal? 1 éve tetszik neked. Mennyit beszéltek? Mert ezek nem derülnek ki. Vele barátok vagytok? Vagy inkább távolabb álltok egymástól? Mert igazából nekem ez így elsőre elég esélytelennek tűnik.
2022. ápr. 29. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!