Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált lányok! Ti introvertált vagy extrovertált partnerre vágytok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 22:08
A kérdező szavazást indított:
Introvertált partnerre vágyom.
Extrovertált partnerre vágyom.
39 szavazat
2/8 anonim válasza:
Én személy szerint extrovertáltra, hátha ő kimozdítana a komfort zónámból!
3/8 anonim válasza:
Totál introvertált vagyok, valamiért viszont mégis az extrovertáltak jönnek be ami kicsit fura, mer igaz hogy sok szempontból könnyebb velük ismerkedni, viszont, sokszor meg nincs elég önbizalmam.
4/8 EgyCseppaTengerből válasza:
A volt párom extrovertált, bele is betegedtem abba, hogy ennyire különböztünk, mert általában nekem kellett kompromisszumot kötni (válaszhattam a rossz és a rosszabb közt) és elnyomni magam, hogy a "normálisak" életét éljem vele, úgyhogy én már azt mondom, hogy introvertáltat szeretnék.
5/8 anonim válasza:
Extrovertáltra nyomtam, de amúgy az a jó ha csak mérsékelten az, vannak intro jegyei is, és megérti az én szorongásaim, meg magányra vágyásom is.
6/8 anonim válasza:
Engem az extrovertált pasik vonzanak inkább. A mostani kiszemeltem is extrovertált. A közvetlensége miatt sokkal jobban el tudom engedni magam, ami egy introvertált emberrel csak sokkal több idő után megy.
7/8 anonim válasza:
Introvertált, vagy valahol a kettő között, de semmiképp se extrovertált.
8/8 anonim válasza:
Engem az introvertált fiúk sokkal jobban vonzanak. Egy extrovertált túl sok lenne. Nem hiszem, hogy jól megértenénk egymást.
Egyébként introvertált fiúm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!