Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az jó ha egy lány kezdeményez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó ha egy lány kezdeményez?

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik fiú haverom és nem gáz ha egy lány kezdeményez? Vagy várjam meg még ő kezdeményez?

2022. ápr. 25. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ne mondd meg neki kerek perec, hogy tetszik, de utalásokat tehetsz, pl. olyan kérdéseket tegyél fel stb. Ez azért jó, mert akkor látod, hogy ő hogy viszonyul hozzád. Egyébként nem gáz lányként kezdeményezni, sok bátorság kell hozzá.
2022. ápr. 25. 21:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Például milyen kérdéseket?
2022. ápr. 25. 22:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezz simán van olyan akinek 1000 év múlva sem esne le egyébként :D
2022. ápr. 25. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Tetszik neked valaki mostanában?"

"Olyanok vagyunk, mint ... (valami filmből egy szerelmespár)"

"Mit szólnál hozzá, ha valaki hirtelen szerelmet vallana neked?"

"Te járnál velem?"

Nem tudom, ezek most elég bénára sikerültek, késő van már ahhoz, hogy valami értelmeset kitaláljak:D

Lényeg, hogy valami ilyesmi kérdést amibe akár többet is belegondolhat.

2022. ápr. 25. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mára is jutott egy ilyen kérdés... Nem, továbbra sem gáz, ha egy lány kezdeményez.
2022. ápr. 25. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy kezdeményezhet egy lany, ahogy egy fiú is. De ha azt szeretnéd, hogy ő kezdeményezzen akkor meg tegyél erős utalásokat.
2022. ápr. 25. 23:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezz nyugodtan, a legtöbb pasi kifejezetten jól fogadja. Az eddigi legtartósabb kapcsolatomnál (2,5 év) és a mostaninál is én kezdeményeztem. Próbálhatsz utalásokat tenni, mielőtt konkrétan benyitsz a témával (sőt, javaslom, hogy legyél türelmes), de nagyon kevés srácnak esnek le, valaki 30-40 évesen is totál vak ilyen téren, pedig amúgy nem buta. Számíts rá, hogy nem lesz elég utalgatni.
2022. ápr. 26. 00:19
 8/11 Ksksjdf válasza:
67%
semmi utalás, kerekperec megmondod mit érzel iránta, vagy viszonozza vagy nem. inkább tudd meg most mint hogy boldog tudatlanságban élj tovább.
2022. máj. 15. 20:11
 9/11 Johnathanos ***** válasza:

Tény hogy sokadik kérdés ez, ebből is le tudod szűrni hogy rajtad kívül is vannak más lányok akik hamarabb kezdeményeznek mint a fiúk.

Úgyhogy válasz a kérdésedre én felőlem is az hogy nem gáz, ilyen világban élünk,igen,régebben ez picit ciki volt, egyből krvának tartották azokat akik kezdeményeztek, de, ott van a DE, haladunk a korral, változnak az idők, pontosabban az emberek. Szóval próba szerencse.

2022. máj. 17. 08:28
 10/11 anonim ***** válasza:
6%

Egyenjogúság van.

Ti harcoltatok érte: akkor most élvezd az előnyeit.

2022. máj. 17. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!