Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek tudnak változni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek az emberek milyen mértékben képesek változni a szerelmükért, amikor egy több hónapos kapcsolatban vannak?
Politikai és világi nézetekben is eléggé eltérő véleményeink, nézeteink vannak, de az utóbbi pár hétben (mialatt szünetet tartottunk) meg akarta mutatni, hogy tud változni. Sajnos nem 1 dolog mellett nem tudtam szemet hunyni, de közben meg nagyon szeretem és róla is tudom, hogy leírhatatlanul szeret; mindeközben azon töröm a fejem, hogy a 3 hónap alatt ez a 3. alkalom, hogy ezt játsza el velem, ez valahogy most mégis más. Szerintetek 18 évesen, belenevelt nézetekkel TÉNYLEG tud valaki változni?
2022. ápr. 23. 13:17
11/12 A kérdező kommentje:
18
2022. ápr. 24. 16:12
12/12 anonim válasza:
Pontosan mi az, amit szeretnél, ha megváltoztatná a véleményét róla?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!