Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Merjem bevallani neki, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mehmet Emir Atahan kérdése:

Merjem bevallani neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy kurzuson ismertük meg egymást. Már 2 éve ennek, de mivel hasonló az érdeklődési körünk, több kurzusra és képzésre is járunk együtt (megjegyzés sok barátja és ismerősöm is). Többek között ugyanoda járunk edzeni is (a közös ismerősünk egy része is).

Kb 3 hónapja intenzíven kezdtünk beszélgetni és nagyon hamar kialakult köztünk egy igen bizalmas kapcsolat. A legszemélyesebb témákról beszélgettünk, sokszor éjszakába nyúlóan. Nagyon mély bizalom alakult ki köztünk azonban néhány napja mintha megváltozott volna minden.

A testvérem szerint ennek az az oka hogy nem léptem semmit, én viszont attól félek hogy lehet ő csak barátként tekint rám.

Nem tudom merjem e fel állani előtte hogy szeretem őt, érdeklődöm iránta... Minden reggel akaratlanul is találkozunk, mert közel lakunk egymáshoz és a szüleink is jóban vannak (rajtunk keresztül ismerték meg egymást).

Attól félek, hogyha visszautasít akkor minden találkozás kínos lesz, a szülei is máshogy néznek majd rám, és nem beszélve a barátairól akik nekem csak ismerőseim. Nem tudom, hogy vajon többet romboló e ha et elmkndom neki, mint javítok... Esetleg tapasztalatok?

Miben változik egy kapcsolat illetve egy ilyen típusú ismerettség (baráti kör és szülők) ha visszautasít?

2022. ápr. 22. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Diszkréten is lehet csinálni ezt az egészet. "figyeld szerinted mi lenne akkor ha mondjuk én többet éreznék irántad mint barátság"..és jön a válasz, de amúgy tényleg ne szarakodj ennyit, lesz ami lesz.
2022. ápr. 22. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Jót írt #1-es. Ne konkrétan mondd el neki, csak utalj rá.
2022. ápr. 22. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

"Miben változik egy kapcsolat illetve egy ilyen típusú ismerettség (baráti kör és szülők) ha visszautasít?"

Ez rajtatok múlik, leginkább rajta. Általában eltávolodtok, gyengül a kapcsolat, de vannak kivételek.

Éreznéd, ha több lenne ebben, nem hiába gondolod hogy barátnak néz. Valószínűleg így is van.

Bevallani bevallhatod, abban nincs semmi. Számolni kell hogy lehet vége az eddigi viszonynak, nem beszéltek többé, de legalább nem fogod később megbánni, hogy nem tetted meg. Én beszélnék vele, hogy részemről ez nem barátság, sőt, nem is folytatnám vele ha nemet mondana.

Persze ha te szeretnéd hallgatni majd ki rakosgatja éppen és kiért van oda, akkor hajrá.

2022. ápr. 22. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért írjátok ki ezeket a kérdéseket újra, meg újra?
2022. ápr. 30. 23:59
 5/7 A kérdező kommentje:

4

Hogy a hülyék kérdezzék

2022. máj. 1. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Te vagy hülye gyerekem!

Ez nem kérdés! Nem vagy kèpes kommunikàlni!

2022. máj. 1. 18:31
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Örvendj neki hogy te képes vagy

2022. máj. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!