Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor én minek vagyok neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor én minek vagyok neki?

Figyelt kérdés

Vannak állításai és viselkedési formái, amelyek kicsit szembemennek egymással, emiatt nem is nagyon tudom őt hova tenni.

Régen nálam próbálkozott be, de sikertelenül, most van egy barátnője, de mi is tartjuk a kapcsolatot.

Nyáron rám nyomult, majd a végpercben (csók előtt) visszatáncolt, megszólalt a lelkiismerete. Állítása szerint jó az élete a barátnőjével és imádja őt, ha engem megcsókolt volna, azzal mindent, amit a lánnyal felépített eldobott volna.

Eztán ősszel heti szinten hívogatott talizni, folytatta a flörtölgetést, a félevben kb. 10x taliztunk, 1x történt egy szájrapuszi, de minden más tali normálisan/minimális szóbeli flörttel telt.

Utána vizsgaidőszak miatt nem találkoztunk sokáig, de közben végig folyamatosan írt nekem, még hívásoztunk is. Egyszer írt nekem hogy vegyünk vissza, fejezzük be talin a félreérthető szitukat (amit amúgy folymatosan ő generált).

Utána februárban ismet találkoztunk, akkor megint volt szájrapuszi, mondta hogy tetszem neki és ha nem lenne barátnője simán csinálna velem mást is, sőt ha először nyitok felé, ma velem lenne, nem pedig a csajával. Ezt csak azután merte konkrétan elmondani hogy én is bevallottam hogy vonzódom hozzá. Ami fura volt, hogy a puszit már nem ellenezte, hanem azt mondta hogy ha ránk jön, akkor néha csináljuk.

Mostanában nagyon ritkán találkozunk, és ritkábban is ír, mintha direkt próbálná csökkenteni a kontaktot és távol tartani magát tőlem. Kb. 3 hete megint találkoztunk, és ott nagyon eldurvultak a dolgok, letapizott, hozzamért intim helyeken, megfogta a melleimet, és akarta hogy én is fogdossam őt (erre már korábban is utalt, hogy én is érjek hozzá), amikor nem voltam rá hajlandó, ő irányította a kezemet. Megkérdezte hogy ha felajánlaná akkor lefeküdnék-e vele meg hasonló szemelyes dolgokat. Ekkor azt mindtam, hogy nálam ilyen szintű intimitás csak kapcsolatban lehet jelen, szóval ha velem akarja ezt, akkor szakítson a barátnőjével. Erre 2 alkalommal is az volt a válasz, hogy nem fog. Ezután mondtam neki, hogy akkor valami mégsem annyira tökeletes a kapcsolatában, ha mindig szexualisan közeledik felém, és akkor mondta, hogy a barátnője ritkán fekszik le vele.

Amit rajtam kiél, azt a baratnőjén kellene, mert ez így nem fair, hogy vele van, neki teszi a szépet, azt a részt, amit nem kap tőle meg, azt pedig rajtam éli ki. Ez kihasználás.

Egyébként máskor is észrevettem már, hogy nem annyira érdeklik a dolgaim, például én szerveztem neki szülinapi összejövetelt + ajándékozást, ő engem csak neten keresztül köszöntött fel es ajándékot sem adott, órákat utaztam a cuccaiért, és az egészet letudta egy de cuki vaggyal. Amikor nehéz vizsgám volt és tudta hogy lesz akkor kiment a fejéből hogy volt. Tehát ezek a figyelmetlenségek. Néha az is zavar hogy én sokat írok, ő meg egy mondatokat(régebben színesebbek voltak a beszélgetések). Ezekből az jön le hogy én annyira nem érdeklem.

Viszont ha sokáig nem írunk, akkor folyamatosan rám ír, ha érzi az írásomból hogy megbántott,akkor próbál a kedvemben járni. Mondhatni hogy ügyel arra hogy megmaradjon a kapcsolatunk.

Arra is gondoltam hogy tartalékosnak akar engem, ha valami lenne köztük, de ezt meg azért nem gondolom, mert folyamatosan arra biztat hogy szerezzek valakit magam mellé, pasizzak.

Szóval nem tudom hova tenni hogy miért kell neki a velem való kapcsolat, ha közben meg így viselkedik?

Bocsi, ha hosszú lett

19/L

2022. ápr. 22. 17:42
 1/8 A kérdező kommentje:

És sokan mondták nekem hogy biztosan le akar velem feküdni, de igazából egy nyelves csókot sem mer nekem adni, mert nem akarja hogy belészeressek. (Ezt is olyan egyoldalúan mondta mint ha csak nalam állhatna fent annak a veszélye hogy belészeretek)

A legtöbb, amit tett az a szajrapuszi meg hogy rárakta a lágyéki tájékára a kezem

2022. ápr. 22. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiről van szó pontosan?
2022. ápr. 22. 17:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Legjobb fiú barátom
2022. ápr. 22. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad magadnak a kérdést. A barátnője nem elégíti ki olyan mértékben, ahogy ő szeretné, és ezt rajtad keresztül akarja pótolni. Csak azt nem értem, hogy te miért mész bele ezekbe a játszmákba, ha tudod, hogy van barátnője. Szegény lányt sajnálom.
2022. ápr. 22. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:

De olyan mértékben én sem elégítem ki ahogyan azt ő szeretné, mivel nincs köztünk szex. Igazából csak játszadozik velem, aminek őszintén nem tudom, mi értelme van.

Mert lépni komolyabbat nem mer.

Nehéz ellenállni, mert nekem meg nagyon bejön....inkább őt nem értem, hogy ha semmit nem akar, akkor miért erdeklem

2022. ápr. 22. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szerintem jobb lenne, ha nem keverednél ebbe bele. Ha nyitna is feléd, akkor se kéne kapcsolatot kezdeni, hisz ha a mostani barátnője mellett ilyeneket enged meg magának, melletted szerinted visszafogott lesz? Zárd le ezt az ügyet, ne találkozz vele egyáltalán.

Nem hinném, hogy valami konkrét stratégia lenne a háttérben, téged is kedvel, barátnője is van, nem akar elengedni, de továbbmenni sem. De eközben gyakorlatilag mindkettőtökkel játszik. Nem oké a srác.

2022. ápr. 22. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja ha be pasiznál az fogadjunk hogy nem tetszene neki (egyébként jobban járna így mindenki) főleg te, mert nem felesleges időt pazarolnál erre a srácra, akinek csak azért vagy ott, hogy véletlenül egyedül ne maradjon.
2022. ápr. 22. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem elrakott B-tervnek arra az esetre, ha szakítanának.

(Ezt amúgy már kérdezted egyszer)

2022. ápr. 22. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!