Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért utálhatnak...?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálhatnak...?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én 17 éves vagyok...

3 hete megismertem a sulimban egy gyönyörű lányt. Sokat beszélgettünk neten és suliban is.Ő 16 éves roma lány rögtön amikor megláttam elrabolta a szívemet.

Én nem roma vagyok "magyar" így szokták mondani...

Egy nap elhívtam sétálni, nagyon jóban voltunk, egyre többet beszélgettunk stb... és szerelmet vallotam neki ő megölelt és az első csók is megtörtént ami annyira jól esett, hogy szinte elolvadtam.

Ez után nemrég elmondta a szüleinek, hogy van szerelme vagyis nem akarta még elmondani,kiderült.

És muszály volt bemutatnia engem.

Elmentem náluk és hát nem valami jól sikerült.

Amikor megláttak a szülei és a tesói nagyon mérgesek lettek, pedig én tök normális srác vagyok, jó tanuló, tisztettudó, jól nevelt, àpolt, nem értettem a felháborodásukat mert nem voltam tiszteletlen.

Ezeket mondták "kocsog magyar, minek hoztál ide ilyen kutyát" stb...

Kiállt nelletem a barátnőm ezért nagyon hálás vagyok neki.

De mi mindig nagyon szeretjük egymást de elvagyunk tiltva egymástól, szoktunk titokban találkozni olyan helyen ahol nem sokan járank a városban.

Valamikor sírunk is mert úgy hiányzunk egymásnak meg olyan jó találkozni...

Mit tegyünk szerintetek mert nagyon utál engem a csalàdja...

A lány teljesen más mint a családja a beszédi stílusa is más és jó tanuló, kedves, aranyos...

2022. ápr. 20. 03:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem tehetsz. A romák között is létezik a rasszizmus. Nekem rendes barátnőm volt egy roma lány. Asszisztens volt egy rendelőben (1975).

Együtt indultunk kirándulni egy társasággal, s valamiért felugrottunk hozzájuk. A bátyja volt kiborulva, hogy miért barátkozni a “paraszt” magyarral, aki én voltam, ugye. Nem értettem, mit vitatkoznak cigányul. Aztán útközben mesélte el.

Csak vigyázz, meg ne verjenek.

2022. ápr. 20. 04:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért utálnak, mert rasszisták.
2022. ápr. 20. 07:24
 3/9 anonim válasza:
100%
Sajnálom, hogy ez van, várjátok ki, amíg elköltözhettek otthonról. Sok sikert.
2022. ápr. 20. 18:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom hogyan lesz így nagyon nehéz nekunk, sajnos...

Nem tudom mi lehet a megoldás erre szeretjuk egymást, kifogunk tartani egymás mellet.

2022. ápr. 20. 19:50
 5/9 anonim válasza:
27%
Küldd rájuk a skinheadeket.
2022. ápr. 20. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos erre nincs nagyon jó opció. A romák tudtommal nagyon család központú emberek. Annyira nem ismerem őket, de ez már lejött. A lánynak kell valahol itt dönteni. A családja valószínű ezt sosem fogja elfogadni, hiába igyekszel. De nyilván te erre nem kötelezheted őt. Lassan majd fel kell tenni a kérdést és dönteni.

Viszont, nagyon fiatalok vagytok még. A te szüleid mit szólnak ? Ismerik őt? Ha pl ők kedvelik, az pozitívum. De sajnos az ő családja szerintem ilyen beállítottságú és ezen nem tudsz változtatni.

2022. ápr. 20. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Tiszta Rómeó és Júlia <3
2022. ápr. 24. 13:43
 8/9 SIGMA MALE MASTERS THE GRIND ***** válasza:
Szerezz szerb kapcsolatokat, vágasd ki velük a nyelvüket. Akkor egy szavuk nem lesz rád!
2022. ápr. 24. 22:18
 9/9 dregor ***** válasza:
Mert a rétidigóknál nem nagyon van rasszistább népcsoport. :D
2022. ápr. 27. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!