Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálhatnak...?
Sziasztok!
Én 17 éves vagyok...
3 hete megismertem a sulimban egy gyönyörű lányt. Sokat beszélgettünk neten és suliban is.Ő 16 éves roma lány rögtön amikor megláttam elrabolta a szívemet.
Én nem roma vagyok "magyar" így szokták mondani...
Egy nap elhívtam sétálni, nagyon jóban voltunk, egyre többet beszélgettunk stb... és szerelmet vallotam neki ő megölelt és az első csók is megtörtént ami annyira jól esett, hogy szinte elolvadtam.
Ez után nemrég elmondta a szüleinek, hogy van szerelme vagyis nem akarta még elmondani,kiderült.
És muszály volt bemutatnia engem.
Elmentem náluk és hát nem valami jól sikerült.
Amikor megláttak a szülei és a tesói nagyon mérgesek lettek, pedig én tök normális srác vagyok, jó tanuló, tisztettudó, jól nevelt, àpolt, nem értettem a felháborodásukat mert nem voltam tiszteletlen.
Ezeket mondták "kocsog magyar, minek hoztál ide ilyen kutyát" stb...
Kiállt nelletem a barátnőm ezért nagyon hálás vagyok neki.
De mi mindig nagyon szeretjük egymást de elvagyunk tiltva egymástól, szoktunk titokban találkozni olyan helyen ahol nem sokan járank a városban.
Valamikor sírunk is mert úgy hiányzunk egymásnak meg olyan jó találkozni...
Mit tegyünk szerintetek mert nagyon utál engem a csalàdja...
A lány teljesen más mint a családja a beszédi stílusa is más és jó tanuló, kedves, aranyos...
Semmit sem tehetsz. A romák között is létezik a rasszizmus. Nekem rendes barátnőm volt egy roma lány. Asszisztens volt egy rendelőben (1975).
Együtt indultunk kirándulni egy társasággal, s valamiért felugrottunk hozzájuk. A bátyja volt kiborulva, hogy miért barátkozni a “paraszt” magyarral, aki én voltam, ugye. Nem értettem, mit vitatkoznak cigányul. Aztán útközben mesélte el.
Csak vigyázz, meg ne verjenek.
Hát nem tudom hogyan lesz így nagyon nehéz nekunk, sajnos...
Nem tudom mi lehet a megoldás erre szeretjuk egymást, kifogunk tartani egymás mellet.
Sajnos erre nincs nagyon jó opció. A romák tudtommal nagyon család központú emberek. Annyira nem ismerem őket, de ez már lejött. A lánynak kell valahol itt dönteni. A családja valószínű ezt sosem fogja elfogadni, hiába igyekszel. De nyilván te erre nem kötelezheted őt. Lassan majd fel kell tenni a kérdést és dönteni.
Viszont, nagyon fiatalok vagytok még. A te szüleid mit szólnak ? Ismerik őt? Ha pl ők kedvelik, az pozitívum. De sajnos az ő családja szerintem ilyen beállítottságú és ezen nem tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!