Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy tetszik a római katolikus pap?
16 éves lány vagyok, a pap meg 52.
Tudom,hogy ez mennyire gázul hangzik, én is borzasztóan szégyellem magam emiatt.
2 éve van itt és kötődöm hozzá. Ez nem vonzalom. Igaz, hogy jóképű, de egyáltalán nem vonzódom hozzá. Mégsem tudom kiverni a fejemből. Régen mindent mentettem,hogy foglalkozzon velem. Teljesen kifordultam önmagamból. És az a legborzasztóbb, hogy úgy érzem érte járok misére.
Ez mitől lehet?
Köszönöm aki elolvassa és ír valami tanácsot, mert már nem bírom épésszel...
Ennyiből azt mondom a régi és tipikus apakomplexus ami fiatal lányoknál tipikusan előjön. Semmi köze az apádhoz, de tanárokhoz, család barátaihoz és egyéb tiltott gyumolcsokhoz mint egy pap például.
Nem vonzodsz hozzá ez a fontos,ha van egy férfias sarmos kisugárzása akkor ezen nincs is semmi meglepő. Dolgoznak a hormonok Amíg nem lesz beteges vagyodas elég csak elkergetned a gondolataidat tőle.
Járj másik időponra misére vagy ilyesmi.
Ez egészséges, el fog múlni, mint orrodon a pattanás.
Akkor van baj, ha a tanár észreveszi és vissza is él vele. Az lelki sérülés forrása lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!