Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel körülbelül fél évig randiztam, de aztán szakítottam vele, mert nem éreztem többé azt a "nagy szerelmet". Közel maradtunk, szinte legjobb barátokként, és most (kb. fél évvel a szakításunk után) megint járni kezdett valakivel. Én ezt igazából csak véletlenül tudtam meg, mivel fültanúja voltam egy beszélgetésnek, amit a legjobb barátnőjével folytatott. A rákérdezésem után elmagyarázta, hogy ők régi barátok, pár hete kezdtek el komolyabban beszélgetni, és olyan egy hete kezdtek el valóban járni. Nekem aznap haza kellett kísérnem őt, és egész végig hihetetlen féltékenységet éreztem és (őszintén) a pasi megölését tervezgettem. Aznap este annyira fel voltam dúlva, hogy nem aludtam semmit.

És ez furcsa volt. Lehetne azt mondani, hogy azért voltam mérges, mert nem mesélt nekem az új kapcsolatáról, de egyszerűen csak féltékeny voltam az új pasira. Mint mondtam, azért szakítottunk elsősorban, mert már nem voltam szerelmes belé. De amikor az új pasi felbukkant, újból annyira szerettem, mint a volt kapcsolatunk elején. Ez rendben van? Mással is volt már ilyen? Egyáltalán normális ez?

2022. ápr. 13. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Volt ilyen és normális...bár a nők szoktak általában bekattani, ha észre veszik egy srácon akit leszartak eddig hogy kell másnak is, velem is előfordult pedig férfi vagyok.

Amúgy lehet direkt mesélte el, hogy téged felhúzzon.

2022. ápr. 13. 21:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Normális amit érzel, csak ez nem szeretet, ebben a tekintetben nagyon vakon vagy. Az bánt, hogy már nem a tiéd, nem veled boldog, nem veled éli az életét, nem te vagy a legfontosabb neki.

Nem jött vissza semmilyen szerelem, csak fáj hogy továbblépett rajtad.

2022. ápr. 13. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!